MEDIA

«Σεντόνι» μέρος… δεύτερο στον ΟΤΕ

«Σεντόνι» μέρος… δεύτερο στον ΟΤΕ

Μεταδόσεις και περιγραφές των 16 αγώνων του Champions League, η Nova δίπλα στους Παραολυμπιονίκες του Ρίο, ποδηλασία στο Eurosport.

Δύο σπουδαίες γερμανόϊσπανικές «μονομαχίες» περιλαμβάνει η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League αυτή την εβδομάδα. Η αρχή γίνεται την Τρίτη με τη φορμαρισμένη Ντόρτμουντ να υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και την Τετάρτη η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου με τις δύο ομάδες να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς μετά την περσινή τους συνάντηση στα ημιτελικά.

Η κάλυψη του ΟΤΕ ΤV αύριο Τρίτη αρχίζει από τις 20.00: η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο, θα αναλύσει τους δύο αντιπάλους και ο απεσταλμένος του OTE TV στην Γερμανία, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, θα μεταφέρει, σε απευθείας σύνδεση, όλα τα τελευταία νέα από τα "στρατόπεδα" των δύο ομάδων. Καλεσμένος στο στούντιο του OTE TV, θα είναι ο 2004, Τάκης Φύσσας.

Αναφορικά με τις μεταδόσεις, όλες (όπως πάντα) από τον ΟΤΕ με το Ατλέτικο – Μπάγερν να μεταδίδεται παράλληλ την Τετάρτη από την ΕΡΤ. Και σε όλα σέντρα στις 21:45.

Την Τρίτη μεταδίδονται από το ΟΤΕ Sport 2 το Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου, από το OTE Sport 3 το Λέστερ – Πόρτο σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη, από το OTE Sport 4 το Μονακό – Λεβερκούζεν σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα, από το OTE Sport 5 το Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Γιουβέντους σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι, από το OTE Sport 6 το Σεβίλλη – Λυών σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη, από το OTE Sport 7 το Κοπεγχάγη – Κλαμπ Μπριζ σε περιγραφή Δημήτρη Σπηλιόπουλου κι από το OTE Sport 8 το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Τότεναμ σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκο.

Την Τετάρτη 28 μεταδίδονται από το ΟΤΕ Sport 2 το Ατλέτικο - Μπάγερν σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα, από το OTE Sport 3 το Γκλάντμπαχ - Μπαρτσελόνα σε περιγραφή Πάνου Βόγλη, από το OTE Sport 4 το Σέλτικ - Μάντσεστερ Σίτι σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη, από το OTE Sport 5 το Νάπολι – Μπενφίκα σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου, από το OTE Spot 6 το Αρσεναλ – Βασιλεία σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη, από το OTE Sport 7 το Λουντογκόρετς - Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα και από το OTE Sport 8 το Ροστόφ – PSV Αϊντχόφεν σε περιγραφή Τόλη Χριστοφοράκη.

Η Nova δίπλα στους Παραολυμπιονίκες του Ρίο

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα, την οποία υποστηρίζουν ως Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας τα κανάλια Novasports, επέστρεψε από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στην 24η θέση της γενικής κατάταξης, με 13 μετάλλια, εκ των οποίων 5 χρυσά, 4 αργυρά και 4 χάλκινα. Η Διεύθυνση Πλατφόρμας και Περιεχομένου με επικεφαλής την Ανώτερη Διευθύντρια κα Κατερίνα Κασκανιώτη και ειδικότερα η δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών Novasports, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας, υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κάντζα, τους μεταλλιούχους Παραολυμπιακούς αθλητές και αθλήτριες, συνομίλησαν μαζί τους, τους παρέδωσαν αναμνηστικό δώρο, και τίμησαν την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους με ειδική εκπομπή-αφιέρωμα που προβλήθηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου με τίτλο «Οι Άτλαντες του Ρίο στη Nova».

«Σεντόνι» μέρος… δεύτερο στον ΟΤΕ
INTIME SPORTS


Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης στο καλοσώρισμα που έκανε στα μέλη της Παραολυμπιακής Ομάδας στάθηκε στη στήριξη των καναλιών Novasports στους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές. «Στα κανάλια Novasports έχουμε ως βασική κατεύθυνση να προβάλλουμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους αθλητές. Και ειδικά εσάς που είστε υπεραθλητές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που όλο αυτό το διάστημα στηρίξαμε και αναδείξαμε τις προσπάθειές σας μέσα από ρεπορτάζ και εκτενή video, αφιερωμένα στον κάθε αθλητή και αθλήτρια ξεχωριστά, και είμαστε υπερήφανοι που γυρίσατε με μετάλλια από το Ρίο. Θα είμαστε δίπλα σας να προβάλλουμε τους αγώνες και τις νίκες σας». Η ενέργεια επικοινωνιακής στήριξης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του αθλητισμού, αλλά και της δύναμης και της αισιοδοξίας που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία.

Ο Σπύρος Καπράλος στην «Ώρα των Πρωταθλητών»

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, αύριο Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Novasports1HD, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή και καλεσμένο τον Σπύρο Καπράλο. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, θα μιλήσει για τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στο Ρίο, για τις συνθήκες προετοιμασίας, αλλά και για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού στη χώρα μας.

Εβδομάδα Ποδηλασίας στο Eurosport

Οι κορυφαίοι ποδηλάτες στον κόσμο διανύουν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα (09-16 Οκτωβρίου) και το Eurosport παρακολουθεί από κοντά τις τελικές τους δοκιμές. Δύο εβδομάδες πριν από το τελευταίο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε Eurosport και Eurosport Player τους κορυφαίους αγώνες της εβδομάδας 26/09 – 02/10. Η αρχή γίνεται την Τρίτη με τον αγώνα Tre Valli Varesine 2016, τον πρώτο και σημαντικότερο του τριημέρου, Trittico Lombardo που περιλαμβάνει τρεις αγώνες στην περιοχή της Λομβαρδίας. Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται στην πόλη Βαρέζε από το 1919 και εντάσσεται στο πλαίσιο του UCI Europe Tour. Νικητής στον περυσινό αγώνα είχε αναδειχθεί ο Βιντσέντσο Νίμπαλι. Εικοσιτέσσερις ώρες αργότερα (Τετάρτη 28/9) το σκηνικό θα παραμείνει στην Ιταλία, αλλά θα μεταφερθούμε στο Μιλάνο, την πόλη εκκίνησης του 97ου αγώνα Milan – Turin. Πρόκειται για τον παλαιότερο κλασικό ποδηλατικό αγώνα της Ιταλίας και έναν από τους παλαιότερους παγκοσμίως, αφού διεξήχθη για πρώτη φορά το 1876. Περυσινός νικητής ήταν ο Ντιέγκο Ρόσα. Το σπουδαίο τηλεοπτικό ραντεβού της εβδομάδας είναι αυτό του Σαββάτου (01/10). Για μιάμιση ώρα θα παρακολουθήσουμε το φινάλε του ποδηλατικού γύρου της Λομβαρδίας, ενός από τους 5 αγώνες “μνημεία” (Monuments) της παγκόσμιας ποδηλασίας. Διεξήχθη για πρώτη φορά το 1905 και είναι ο κορυφαίος μεταξύ των κλασικών του Φθινοπώρου. Ο περυσινός τίτλος είχε καταλήξει στα χέρια του Βιτσέντσο Νίμπαλι. Τέλος, το ενδιαφέρον την Κυριακή (02/10) θα είναι διπλό. Το πρωί, μέσα από τη συχνότητα του Eurosport 2, θα μεταφερθούμε στο Καζακστάν για τον μονοήμερο Γύρο του Αλμάτι και το απόγευμα θα απολαύσουμε τις προσπάθειες των αθλητών στον αγώνα Eurometropole που διεξάγεται από το 1924 σε Βέλγιο και Γαλλία.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ