MEDIA

Σεντόνι με... Χαλκιά η ΕΡΤ και Ζήκο ο ΟΤΕ, οι εφημερίδες στα social media

Σεντόνι με... Χαλκιά η ΕΡΤ και Ζήκο ο ΟΤΕ, οι εφημερίδες στα social media
INTIME SPORTS

Οι καλεσμένοι της Τετάρτης για το Champions League, το ντέρμπι "αιωνίων" στο πόλο καθώς και οι πωλήσεις, τα social media και η κυκλοφορία της Καθαράς Δευτέρας των αθλητικών εφημερίδων. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Social media

Παλιότερα σας είχα παρουσιάσει από τη στήλη τη μεγάλη, και καλή, δουλειά που κάνουν οι ΠΑΕ και οι ΚΑΕ με τα social media. Γενικώς τα social media, για να το πούμε απλά, "φέρνουν κόσμο / κλικς". Ειρήσθω εν παρόδω η like page του Sport24.gr ξεπέρασε τα 400.000 likes !

Αρκετές εφημερίδες, που δεν έχουν δικά τους sites, προωθούν το... προϊόν όπως τα πρωτοσέλιδά τους αποβραδίς, μέσω Facebook. Η Sportday έκανε πρόσφατα νέα σελίδα, στο Facebook δραστηριοποιήθηκε και η Live Sport , η Ωρα των Σπορ αλλά και το ιστορικό Φως των Σπορ . Ανενεργή δείχνει η σελίδα του Πρωταθλητή .

Κυκλοφoρίες και... Καθαρά Δευτέρα

Την Πέμπτη 3/3 πανελλαδικά οι αθλητικές πούλησαν 35.410 φύλλα: Φως 8.160, Goal News 5.870, Live Sport 4.760, Sportday 4.690, Πρωταθλητής 4.010, Γαύρος 2.850, Ωρα 2.290, Πράσινη 1.660, Γάτα 670 και Αθλητική Ημέρα 450. Την Παρασκευή 4/3 έφρασαν στα 32.860 φύλλα: Φως 6.080, Goal News 5.710, Live Sport 4.790, Sportday 4.420, Πρωταθλητής 3.490, Ωρα 2.580, Πράσινη 2.510, Γαύρος 1.880, Γάτα 890 και Αθλητική Ημέρα 510.

Η διαφορά έγκειται στο (διακοπέν) ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού. Ειρήσθω εν παρόδω οι αθλητικές, ελέω Καθαράς Δευτέρας, συμφώνησαν να μην κυκλοφορήσουν την Κυριακή και αν βγουν κανονικά Δευτέρα και Τρίτη, ήτοι τα επόμενα 24ωρα του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Κάποτε ήταν σχεδόν μόνιμη η αργία την Κυριακή της Αποκριάς, πέρυσι οι δημοσιογράφοι δεν είχαν εργαστεί Καθαρά Δευτέρα. Φέτος πετάμε αετό το Σάββατο...

Βράβευση Λε Ταλέκ

Στη μεθαυριανή συνάντηση των μελών και φίλων της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool για το παιχνίδι του Europa League με αντίπαλο τη Manchester Utd στο The Wee Dram , θα παρευρεθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Αντονι λε Ταλέκ, τον οποίο και βραβεύσει η Λέσχη.

Με Χαλκιά η ΕΡΤ και Ζήκο ο ΟΤΕ

Από χθες σας έγραψα αναλυτικά για το πώς θα καλύψει ο OTE TV απόψε και αύριο τα ματς του Champions League (απόψε με καλεσμένο τον Τραϊανό Δέλλα). Αύριο το Τσέλσι - Παρί Σεν Ζερμέν μεταδίδει και η ΕΡΤ στις 21:45 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη ενώ το pre game θα ξεκινήσει στις 21:00 με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον Κώστα Χαλκιά. Μετά το ματς σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθεί η αναμέτρηση της Ζενίτ με την Μπενφίκα σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου.

Στο δε ΟΤΕ, αύριο για τα Ζενίτ - Μπενφίκα και Τσέλσι - Παρί καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής «UEFA Champions League Show», θα είναι ο Ακης Ζήκος. Απεσταλμένος του ΟΤΕ TV στο Λονδίνο για τον αγώνα της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Greek clasico στο πόλο

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά, το «αιώνιο» ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την Α1 πόλο Ανδρών αύριο, Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 20:30. Η μετάδοση θα είναι από το Novasports 3. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Διονύσης Στρούμπος.

H νέα καινοτόμα υπηρεσία Novasports Online

Αυτό που περίμεναν οι Έλληνες φίλαθλοι του εξωτερικού, να παρακολουθούν την πορεία της αγαπημένης τους ομάδα στη Super League, έγινε πια πραγματικότητα. Και αυτό το κατάφερε η Forthnet, η εταιρεία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα και που συνεχίζει τις πρωτοπόρες κινήσεις με μία νέα καινοτόμα υπηρεσία που επεκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο: πρόκειται για το Novasports Online, την Pay Per View online Υπηρεσία, που προσφέρει τους αγώνες της Super League (πλην των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ), στους Έλληνες που μένουν ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό και δεν θέλουν να χάσουν στιγμή από τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Έτσι, οι Έλληνες στο εξωτερικό μπορούν να επισκεφθούν το online.novasports.gr και να παρακολουθήσουν εύκολα και γρήγορα μέσω Laptop τους αγώνες Live αλλά και On Demand σε υψηλή ποιότητα και χωρίς δεσμεύσεις συμβολαίου. Η υπηρεσία Novasports Online είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη (εκτός απο Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, ΠΓΔΜ), στην Ασία (εκτός από Ισραήλ) και στην Αφρική.

Το ντέρμπι του Κυπέλλου Ερασιτεχνών...

....ανάμεσα στην Τριγλία Ραφήνας και τον Παναρκαδικό διεξάγεται αύριο, Τετάρτη στις 15:30 και θα μεταδοθεί σε live streaming από το sportaltv.gr.

Live τα ERMIS Awards

Τα ERMIS Awards, το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της επικοινωνίας, αλλάζουν. Με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της προβολής του κλάδου της επικοινωνίας, η φετινή διοργάνωση του θεσμού θα έχει τη μορφή φεστιβάλ με πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις που απευθύνονται τόσο στους επαγγελματίες της επικοινωνίας, όσο και σε φοιτητές και στο ευρύτερο κοινό. Η φετινή διοργάνωση - φεστιβάλ των Ermis Awards διαρκεί δύοημέρες, ολοκληρώνεται απόψε και οι τελετές απονομής θα προβληθούν ζωντανά και αποκλειστικά από την ιστοσελίδα του ΑΝΤ1 (antenna.gr/ermisawards).

Ζωή ή Κυριάκο;

Μεταξύ μας, μπάλα θα δούμε αλλά η στήλη οφείλει να αναφέρει ότι απόψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στις 00:05 στο MEGA και στην «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη. Νωρίτερα, στις 23:15 και στις «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ η Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνει συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά (και, από ό,τι διαρρέεται, αποκαλύπτει ότι θα κάνει κόμμα).

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ