MEDIA

"Σεντόνι" και… κλήρωση Europa

"Σεντόνι" και… κλήρωση Europa

Πώς θα καλύψει η Cosmote TV τις ματσάρες σε Μάντσεστερ, Λεβερκούζεν, Σεβίλλη και Πόρτο; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η φάση των "16" του Champions League συνεχίζεται Τρίτη και Τετάρτη με μεταδόσεις μόνο από την Cosmote TV. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΡΤ μεταδίδει έναν αγώνα ανά γύρο και για τούτη τη φάση έδειξε το Μπάγερν – Αρσεναλ, την περασμένη Τετάρτη ενώ μεθαύριο θα προβάλλει συνέντευξη του Νίκου Γκάλη στο "Sports.Doc" και τον Βαγγέλη Ιωάννου.

Την Τρίτη στις 21:45 το Cosmote Sport 1 μεταδίδει το Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου και το Cosmote Sport 2 το Μάντσεστερ Σίτι – Μονακό σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Την Τετάρτη, επίσης στις 21:45, το Cosmote Sport 1 δείχνει το Σεβίλλη – Λέστερ σε περιγραφή Πάνου Βόγλη και το Cosmote Sport 2 το Πόρτο – Γιουβέντους σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου.

Και τις δύο βραδιές θα βγει από τις 20:00 η εκπομπή "UEFA Champions League Show" σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα και Βασίλη Σαμπράκου. Μεταξύ άλλων, θα παρακολουθήσουμε και συνέντευξη του Ίκερ Κασίγιας, ρέκορντμαν συμμετοχών στην κορυφαία διοργάνωση.

Τη δε Παρασκευή στις 14:00 διεξάγεται η κλήρωση του γύρου των "16" του Europa League, που θα καλύψει η Cosmote TV.

ΣΤΟ "ΦΙΛΕ" ΜΕ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ & ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Δείτε live την Τρίτη 21/2 την εκπομπή "Στο Φιλέ" με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένους τους δημοσιογράφους του βόλεϊ, Κώστα Ασημακόπουλο και Στέφανο Λεμονίδη.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports την Τρίτη στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports 1 την εκπομπή "Στο Φιλέ" με τον Παντελή Λώλη και καλεσμένους τους δημοσιογράφους Κώστα Ασημακόπουλο και Στέφανο Λεμονίδη αντίστοιχα.

Οι δύο έμπειροι ρεπόρτερ στο χώρο του βόλεϊ, θα αναφερθούν σε όλα τα ζητήματα και θα σχολιάσουν τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και highlights από την 17η αγωνιστική πρωταθλήματος της Volley League, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύσει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ