MEDIA

Σενάρια για Mega, εκπομπή για Παντελίδη, φουλ μπάλα!

Σενάρια για Mega, εκπομπή για Παντελίδη, φουλ μπάλα!

Όλα τα μιντιακά, αθλητικά και μη, νέα, από τον Νίκο Μποζιονέλο στο κείμενο που ακολουθεί!

Προημιτελικά Κυπέλλου στον Sport24 Radio 103,3…

Το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο μετράει αντίστροφα, για να φτάσει στον μεγάλο τελικό και οι “μάχες” της φάσης των “8” #paizoyndynata στον Sport24 Radio 103,3. Την Τετάρτη (08/02) στις 17:15 ξεκινούν οι πρώτοι αγώνες της φάσης των προημιτελικών, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, με τον Μπάμπη Τσιμπίδα να κάνει την μετάδοση.

Στις 19:30 ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Διονύση Βερβελέ να είναι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και στο μικρόφωνο. Μία ημέρα αργότερα (08/02) οι... δικέφαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου δίνουν και εκείνοι τους πρώτους τους αγώνες. Στις 17:15 την Τετάρτη ο Πλατανιάς παίζει εντός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Λευτέρη Αντωνακάκη να κάνει την μετάδοση. Στις 19:30 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ξάνθη στα Πηγάδια, με τον Παναγιώτη Συρόπουλο να μεταδίδει την αναμέτρηση.

και στην Cosmote TV

Τηλεοπτικά, όλα τα ματς του Κυπέλλου μεταδίδονται από την Cosmote TV. Την Τετάρτη από το Cosmote Sport 1 στις 17:15 το Παναθηναϊκός - Αστέρας σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και στις 19:30 το Ολυμπιακός - Ατρόμητος σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι. Και, την Πέμπτη, επίσης από το Cosmote Sport 1 στις 17:15 το Πλατανιάς - ΑΕΚ σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου και στις 19:30 το Ξάνθη - ΠΑΟΚ σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα.

Μπάλα. Πολλή μπάλα

Μεσοβδόμαδα δεν λείπει η δράση ούτε διεθνώς. Στα εξ αναβολής ματς της Serie Α την Τρίτη στις 21:45 το Cosmote Sport 2 δείχνει το Ρόμα - Φιορεντίνα σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου ενώ την Τετάρτη το ίδιο κανάλι μεταδίδει στις 19:00 το Κροτόνε - Γιουβέντους (ξανά σε σπικάζ Σπανόπουλου) και στις 21:45 το Μπολόνια - Μίλαν σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου.

Αρκετά ματς δείχνει και η Nova. Ανάμεσα σε αυτά και το Λέστερ - Ντέρμπι για τη φάση των "32" του Κυπέλλου Αγγλίας, αγώνας ρεβάνς την Τετάρτη 8/2 στις 21:45 ζωντανά από το Novasports 5. Από τη Nova θα δούμε και νοκ άουτ ματς για το Κύπελλο Γερμανίας: την Τρίτη στις 21:45 το Μπάγερν – Βόλφσμπουργκ από το Novasports 2 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη και την Τετάρτη στις 21:45 το Ντόρτμουντ – Χέρτα από το Novasports 1 σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη.

Μεσοβδόμαδα διεξάγεται και η 24η αγωνιστική του Championnat με σπουδαία ματς: την Τρίτη μεταδίδονται στις 20:00 το Μονπελιέ – Μονακό από το Novasports 3 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου και στις 22:00 το Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ από το Novasports 1 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη. Την Τετάρτη θα δούμε στις 20:00 το Νις – Σεντ Ετιέν από το Novasports 3 σε περιγραφή Σπύρου Δημολίτσα και στις 22:00 το Μαρσέιγ – Γκινγκάμπ από το Novasports 3 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη.

Sport-Retro.gr

Μία πολύμηνη ιδέα πήρε σάρκα και οστά. Το Sport-Retro.gr μας ταξιδεύει καθημερινά σε εποχές πιο αγνές και θα ρίχνει φως σε αθλητικές ιστορίες άγνωστες ή ξεχασμένες. Το δημιούργησε ο καλός συνάδελφος Μάνος Ανδρουλάκης, και κάνει δουλειά με μεράκι. Καλοτάξιδο.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι στο Eurosport

Τα βλέμματα του παγκόσμιου αλπικού σκι θα στραφούν στο St. Moritz τις επόμενες 2 εβδομάδες για το πετράδι στο στέμμα της σεζόν των χειμερινών σπορ μέσω της ζωντανής μετάδοσης από τις πλατφόρμες του Eurosport (7-19 Φεβρουαρίου 2017). Οι θεατές θα έχουν πρόσβαση σε κάθε σημείο εντός κι εκτός πίστας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι με το Eurosport να δείχνει περισσότερες από 40 ώρες ζωντανής δράσης και καθημερινών ανασκοπήσεων με την εκπομπή Winter Sports Extra για 13 ημέρες.

Για 5η φορά το St. Moritz φιλοξενεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και οι πλαγιές του υπόσχονται τον μέγιστο ενθουσιασμό για τους θεατές. Η θρυλική αφετηρία “free fall” στην ελεύθερη κατάβαση των ανδρών είναι το αποκορύφωμα με τους σκιέρ να μπαίνουν στον αγώνα με κλίση 45 μοιρών και να επιταχύνουν στα 140 χλμ./ώρα σε 6 δευτερόλεπτα! Στις γυναίκες υπάρχει η αφετηρία ‘Britannia’, που τις βλέπει να πιάνουν τη μέγιστη ταχύτητα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το Eurosport πρόσθεσε τη θρυλική σκιέρ Tina Maze στο επιτελείο του με την τέσσερις φορές νικήτρια στο St Moritz και δύο φορές Χρυσή Ολυμπιονίκη να αναλαμβάνει το ρόλο ‘Coach’ στο Winter Sports Extra, δίνοντας στους θεατές μία εντελώς νέα οπική για τα όσα διαδραματίζονται στις πλαγιές.

Ολυμπιακός – Βουδαπέστη στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» και τον αγώνα Ολυμπιακός - Βουδαπέστη για το Len Champions League Ανδρών. Η αρχή, γίνεται στις 17:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από το Novasports1HD, και θα καλύψει όλη την αθλητική δραστηριότητα γύρω από το χώρο του υγρού στίβου. Καλεσμένος θα είναι ο πολίστας του Υδραϊκού, Νίκος Στελλάτος. Στις 18:00 θα ακολουθήσει στο Novasports3HD η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Βουδαπέστη για το Len Champions League Ανδρών. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.

Τι λέει ο Φώτης Μπόμπολας για το Mega

Συνάντηση με τον Φώτη Μπόμπολα είχε σήμερα αντιπροσωπεία των εργαζομένων του Mega. Ο εκ των μεγαλομετόχων του σταθμού ενημερώθηκε για την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε περίπτωση που δεν καλυφθούν τουλάχιστον δύο από τους οφειλόμενους μισθούς εντός της εβδομάδας. Από τη μεριά του ο κ. Μπόμπολας ενημέρωσε για:

- Οι συζητήσεις με τις τράπεζες προχωρούν με στόχο την κατάρτιση ενός οδικού χάρτη επιστροφής στην ομαλότητα. Προτεραιότητα σε αυτόν τον οδικό χάρτη είναι η απελευθέρωση κεφαλαίων προκειμένου να καλυφθεί μέρος της μισθοδοσίας προς τους εργαζόμενους, αλλά και κάποιες επείγουσες λειτουργικές ανάγκες του σταθμού. Ο κ. Μπόμπολας κρίνει ότι εντός πολύ λίγων ημερών θα υπάρξει θετική κατάληξη των συζητήσεων.

- Το ύψος της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου και ο ορισμός Διευθύνοντος Συμβούλου δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα αλλά ο κ. Μπόμπολας θεωρεί ότι δε θα υπάρξει κώλυμα σε κανένα από τα δύο θέματα, καθώς η συνεννόηση με την πλευρά Βαρδινογιάννη είναι ικανοποιητική.

Απεργία στην «Αυγή»

Να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία αύριο, Τρίτη αποφάσισαν στη γενική τους συνέλευση οι εργαζόμενοι στην «Αυγή», διεκδικώντας την εξόφληση του 2016, που αντιστοιχεί σε οφειλές ενάμιση μισθού, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται σε αυτά και ο χρωστούμενος μισθός του Γενάρη 2017... Οι εργαζόμενοι εγκαίρως και σε συναντήσεις με τον κύριο μέτοχο, δηλαδή την κυβέρνηση, είχαν περιγράψει την κατάσταση.

Ένα χρόνο χωρίς τον Παντελή.. .

Παντελής Παντελίδης… Το δυστύχημα που σόκαρε την Ελλάδα. Ένα χρόνο μετά, η οικογένεια σπάει τη σιωπή της. Ο αδερφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος, σε μια κατάθεση ψυχής που θα συζητηθεί. Τι λέει για τα παιδικά τους χρόνια; Τα πρώτα τους μουσικά κοινά βήματα και η μεγάλη τους αγάπη, το ποδόσφαιρο. Τι του είπε ο Παντελής λίγες ώρες πριν από το τραγικό δυστύχημα; Τι υποστηρίζει για τις συνθήκες του δυστυχήματος; Πώς η οικογένεια διαχειρίζεται την τεράστια απώλεια ενός δικού της ανθρώπου; Η μητέρα του Παντελή, Αθηνά, στέλνει το δικό της μήνυμα στην εκπομπή. Όλα αυτά στην «Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ, την Τρίτη στις 23:30 στον Alpha.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ