Ενοχλημένος ο Σαββίδης, ανυπομονεί για την πρώτη δόση - Media - SPORT 24
MEDIA

Ενοχλημένος ο Σαββίδης, ανυπομονεί για την πρώτη δόση

Ενοχλημένος ο Σαββίδης, ανυπομονεί για την πρώτη δόση

Τι είπε ο Ιβάν Σαββίδης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για το κανάλι και την πρώτη δόση. Δυναμική «απάντηση» θέλει ο επιχειρηματίας στην κριτική που του ασκείται.

Ενοχλημένος εμφανίζεται είναι ο Ιβάν Σαββίδης για τα όσα λέγονται και γράφονται από την ώρα που έγινε προσωρινός υπερθεματιστής για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κατηγορείται, μεταξύ άλλων ότι ήταν ο… λαγός της κυβέρνησης στον διαγωνισμό μέχρι και το «για να δούμε από πού προέρχονται τα χρήματά του».

Γι’ αυτό και λέει στο περιβάλλον του ότι «η καλύτερη απάντηση θα είναι να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία και να κλείσουν γρήγορα οι εκκρεμότητες». Εφόσον πάρει την άδεια, έχοντας περάσει από τον έλεγχο της αρμόδιας επιτροπής και έχοντας καταβάλλει την πρώτη δόση, τότε εκτιμά ότι θα έχει δώσει μία σημαντική απάντηση.

Πλην των πληροφοριών, υπάρχουν και δηλώσεις του Σαββίδη. "Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης, απαντώντας στο ερώτημα πότε θα καταβάλει το αντίτιμο για την εξασφάλιση της τηλεοπτικής άδειας.

Ερωτηθείς αν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο κ. Σαββίδης τόνισε: "Από όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του. Από όσο κατάλαβα, δεν θα τού επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει εκτός από το να κερδίζει και να χάνει".

Ο ομογενής επιχειρηματίας, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το ΑΠΕ-ΜΠΕ εμφανίστηκε βέβαιος ότι τελικά θα καταφέρει να αγοράσει την τηλεοπτική άδεια. "Αν αποτύχω στη συμφωνία, θα αρχίσω από την αρχή την προσπάθειά μου για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού καναλιού", είπε ο κ. Σαββίδης.

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24