MEDIA

Σαββατοκύριακο με οκτώ ματσάρες, κορίτσια ΟΣΦΠ και μαραθώνιο!

Arsenal manager Arsene Wenger, left, and Manchester City manager Pep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Arsenal manager Arsene Wenger, left, and Manchester City manager Pep Guardiola during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Από ΑΕΚ – ΠΑΟ μέχρι Λίβερπουλ – Εβερτον και Μπενφίκα – Πόρτο στο… μενού. Η μάχη των κορίτσαρων του Ολυμπιακού… live και άλλα μιντιακά. Γράφει ο Νίκος Μποζιονέλος.

"Euroleague Show" με Βλαχόπουλο, "Παπ" και Λινάρδο

Από την ΕΡΤ2, την ΕΡΤ HD και το ert.gr μεταδίδεται απόψε στις 21:45 το κρίσιμο ματς του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Αμέσως μετά ακολουθεί η εκπομπή «Euroleague Show» σε παρουσίαση Κώστα Σωτηρίου, Βαγγέλη Ιωάννου και με καλεσμένους τον… δικό μας, Παντελή Βλαχόπουλο, τον Δημήτρη Παπανικολάου και τον Νίκο Λινάρδο.

Σ/Κ των… ντέρμπι!

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά οκτώ πολύ σπουδαία ματς διεξάγονται το Σαββατοκύριακο ανά τας… Ευρώπας. Ένα εξ αυτών μάλιστα κρίνει τίτλο: ο τελικός του γαλλικού Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν, Σαββατόβραδο στις 22:00: χωρίς εν Ελλάδι μετάδοση αλλά σε live streaming από τη Stoiximan.gr .

Ανάλογα, ήτοι χωρίς μετάδοση στη χώρα μας αλλά σε live streaming από την πλατφόρμα της Stoiximan.gr θα δούμε το Σάββατο στις 22:00 τη μάχη τίτλου Μπενφίκα – Πόρτο στην πορτογαλική Primeira Liga και την Κυριακή στις 15:30 το «Klassieker», το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ολλανδίας, ανάμεσα σε Αγιαξ και Φέγενορντ. Σημειωτέον ότι τα εντός έδρας ματς της Μπενφίκα δεν υπάγονται σε κεντρική διαχείριση, εξ ου και δεν μεταδίδονται από τη Nova.

Liverpool's Georginio Wijnaldum, third left, and Everton's Leighton Baines, left, have words during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium in Liverpool, England, Monday, Dec. 19, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Georginio Wijnaldum, third left, and Everton's Leighton Baines, left, have words during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium in Liverpool, England, Monday, Dec. 19, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP


Κατά τα λοιπά, το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ξεκινά την Κυριακή στις 19:30 με μετάδοση από το Novasports 1, για το οποίο ο Sport24 Radio 103,3 ετοιμάζει… υπερπαραγωγή . Από την Cosmote TV μεταδίδονται άλλα τέσσερα σπουδαία ντέρμπι: το Σάββατο στις 14:30 το Λίβερπουλ – Εβερτον από το Cosmote Sport 1 και στις 16:30 το Σάλκε – Ντόρτμουντ από το Cosmote Sport 3. Και, την Κυριακή, άλλα δύο! Στις 18:00 το Αρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι από το Cosmote Sport 1 και στις 21:45 το Νάπολι – Γιουβέντους επίσης από το Cosmote Sport 1, στην επιστροφή του Γκονζάλο Ιγουαΐν στο γήπεδο όπου μεγαλουργούσε…

Η ιστορική μάχη του Ολυμπιακού… live

Σαββατοκύριακο με οκτώ ματσάρες, κορίτσια ΟΣΦΠ και μαραθώνιο!
INTIME SPORTS


Ένα βήμα απομένει για την πρόκριση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, στον τελικό του CEV Challenge Cup, που θα μεταδοθεί αποκλειστικά και ζωντανά στο Cosmote Sport 7, την Κυριακή 2/4, στις 13:00. Οι «ερυθρόλευκες» θα εμφανιστούν στο “Mikhaila Dvorkina” του Κρασνιογιάρσκ, ώστε να υπερασπιστούν το 3-1 που πανηγύρισαν επί της Γενισέι, στο πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στον Ρέντη, την Τετάρτη και μεταδόθηκε αποκλειστικά στην Cosmote TV.

"All Star Cooking"

Η μαγειρική και ο αθλητισμός μπορεί για κάποιους να είναι δύο αντίθετες έννοιες. Για το «All Star Cooking» είναι ταυτόσημες. Κάθε Σάββατο στις 15:00 ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος φιλοξενεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, All Star προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού. Μπαίνουν στην κουζίνα και μοιράζονται μαζί του συνταγές, γεύσεις ζωής και αναμνήσεις!

Σαββατοκύριακο με οκτώ ματσάρες, κορίτσια ΟΣΦΠ και μαραθώνιο!


Αύριο, Πρωταπριλιά, η δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη θα βρίσκεται στην κουζίνα του «Αll Star Cooking» και μιλάει μιλάει για τη διαδρομή από το παρκέ και την ομάδα του Σπόρτινγκ μέχρι το πλατό του ΣΚΑΪ. Η σχέση της με τη μαγειρική είναι ρομαντική όπως και με τον αθλητισμό ενώ για πρώτη φορά μαγειρεύει μαζί με την αδερφή της, τη στιχουργό Ελεάννα Βραχάλη.

Το Eurosport ανανεώνει τη συνεργασία με τη Speedo

Το Eurosport ενώνει τις δυνάμεις του με την κορυφαία στον κόσμο εταιρεία ένδυσης ειδών κολύμβησης, τη Speedo, σε μία καμπάνια ενημέρωσης για τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει η κολύμβηση σε καθημερινές προπονήσεις φυσικής κατάστασης. Η εκπομπή ‘Swim2Run’ αποτελείται από 4 επεισόδια που έχουν τη μορφή μίνι-ντοκιμαντέρ παραγωγής Eurosport και παρακολουθούν το ταξίδι δύο δρομέων μεγάλων αποστάσεων, οι οποίοι προετοιμάζονται για τον φετινό Μαραθώνιο του Λονδίνου.

Σαββατοκύριακο με οκτώ ματσάρες, κορίτσια ΟΣΦΠ και μαραθώνιο!

Η τρεις φορές πρωταθλήτρια Βρετανίας στο τρίαθλο, Annie Emmerson, δημιούργησε το φετινό πρόγραμμα προπονήσεων για δρομείς της Speedo και ηγείται των προπονήσεων των ερασιτεχνών δρομέων, Sarah Curtis (29) και Kerry McCarthy (37). Μέσα από την εκπομπή “αναβιώνει” η έρευνα της Speedo με το Πανεπιστήμιο του Portsmouth, ως μέρος της καμπάνιας “Make 1K Wet”, η οποία προωθεί τα οφέλη που προσφέρει 1 χιλιόμετρο κολύμβησης σε κάθε πρόγραμμα γυμναστικής. Η εκπομπή θα προβληθεί από όλες τις πλατφόρμες του Eurosport – Eurosport 1, Eurosport Player, Eurosport.com και τα κανάλια του Eurosport στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – σε 51 αγορές σε ολόκληρη την Ευρώπη, από τα τέλη Μαρτίου μέχρι και τον Μαραθώνιο του Λονδίνου (τελευταίο επεισόδιο στις 3 Μαΐου).

"Traction" με Χρυσοστόμου

Σαββατοκύριακο με οκτώ ματσάρες, κορίτσια ΟΣΦΠ και μαραθώνιο!


Το «Traction» προσφέρει δύο δυνατές συναντήσεις, καθώς ο Κώστας Στεφανής φιλοξενεί στη νέα Mercedes-AMG 43 GLE Coupe τον ταλαντούχο ηθοποιό Γιώργο Χρυσοστόμου. Μια συνάντηση που αναμιγνύει ιδανικά τεχνολογία με πολιτισμό, αφού η μεν "Γερμανίδα" είναι εξοπλισμένη με το τεχνολογικό state-of-the-art ενώ ο Γιώργος Χρυσοστόμου αντιπροσωπεύει το ελληνικό state-of-the-art του ελληνικού θεάτρου, έχοντας κερδίσει στο παρελθόν και το Βραβείο Χορν. Την Κυριακή 2 Απριλίου στις 16:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» στην ΕΡΤ3…

Η ΕΡΤ3 καλύπτει σε απευθείας σύνδεση τον «Stoiximan.gr 12 Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος» την Κυριακή, 2 Απριλίου από τις 07:50 έως τις 13:00. Από την Πέλλα, γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και πρωτεύουσα της Αρχαίας Μακεδονίας και συγκεκριμένα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίδεται η εκκίνηση του αγώνα στις 08.00 το πρωί. Ο τερματισμός γίνεται στον Λευκό Πύργο στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Από το στούντιο της ΕΡΤ3 ο Τάσος Πακλατζής, με τον Γιώργο Τραπεζανίδη στην αρχισυνταξία και με απευθείας συνδέσεις με τους δημοσιογράφους του Τμήματος Αθλητικής Ενημέρωσης Γιάννη Βοϊτσίδη, Ευγενία Γήτα, Άκη Ιωακείμογλου, Γιώργο Μίνο, Δημήτρη Μπουμπουγιατζή και Θεόδωρο Χατζηπαντελή μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 21.000 δρομείς όλων των ηλικιών. Η σκηνοθεσία στην τηλεοπτική κάλυψη της διαδρομής είναι των Σήφη Νανάκη, Χρύσας Νίκου, Γιώργου Μπότσου και Απόστολου Τσιτσούλη και στο στούντιο της Νίκης Ιντζέ. Η παραγωγή στη διαδρομή είναι των Έφης Γκούντα, Πένυς Δόντσιου, Αργύρη Δούμπλατζη, Θέμη Μαυροπεραστή, Θεόδωρου Τσέπου και στο στούντιο του Πέτρου Μόδη.

και οι κοινωνικές δράσεις της Stoiximan

Στο πλαίσιο της ονομαστικής χορηγίας του 12ου Διεθνή Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, η Stoiximan υλοποιεί σειρά κοινωνικών δράσεων σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και Ιδρύματα της ευρύτερης περιοχής. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης συλλέγοντας τρόφιμα και είδη καθαριότητας στο Γυάλινο Περίπτερο που βρίσκεται στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης (μπροστά από το ξενοδοχείο Makedonia Palace). Καλεί τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να συμμετέχουν στη δράση από την Πέμπτη 30 Μαρτίου έως και το Σάββατο 2 Απριλίου (10.00π.μ. – 20.00).

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ