MEDIA

Σάββατο των τελικών, Κυριακή των… αιωνίων!

Σάββατο των τελικών, Κυριακή των… αιωνίων!
EUROKINISSI SPORTS

Οι τελικοί της Stoiximan.gr Basket League στον Sport24 Radio 103,3 και οι μεταδόσεις τριών τελικών Κυπέλλων από τα κανάλια Novasports το Σάββατο.

Η ώρα για να μάθουμε ποιος εκ των Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή έφτασε και είναι στον Sport24 Rad\io 103,3 όπως και η 5η αγωνιστική των play offs της Super League και η... αντίστροφη μέτρηση της Stoiximan.gr Football League!

Η δράση την Κυριακή ξεκινάει στις 17:00 και την 32η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και τις αναμετρήσεις: Άρης – Απολλών Σμύρνης, Τρίκαλα – Λαμία, Πανελευσινιακός – Καλλιθέα, ΟΦΗ – Σπάρτη, Καλλονή – Παναιγιάλειος, Αχαρναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας, Κισσαμικός – Αγροτικός Αστέρας και Πανσερραϊκός – Αιγιανιακός.

Στις 18:15 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο “Απόστολος Νικολαΐδης” τον Πανιώνιο, για την 5η αγωνιστική των play off της Super League. Στην μετάδοση ο Μπάμπης Τσιμπίδας. Στις 20:30 η ΑΕΚ παίζει με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Στο μικρόφωνο ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Στις 18:00 ξεκινάει η δράση στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League, αρχικά με το πρώτο ματς ΑΕΚ – Άρης για τις θέσεις 3-4, με την μετάδοση να κάνει ο Βαγγέλης Πάτας.

Στις 21:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods στον 1ο τελικό της Stoiximan.gr Basket League! Από το ΣΕΦ μεταδίδει ο Σπύρος Καβαλιεράτος και ο Γιώργος Οικονόμου. Από το στούντιο από τις 17:00 έως τις 22:00 τη δράση σε... παρκέ και χόρτο συντονίζουν Δημήτρης Σκούρτας και Σπύρος Κοντός, ενώ αμέσως μετά δράση αναλαμβάνει ο Νίκος Συριώδης, ο οποίος συλλέγει ρεπορτάζ και δηλώσεις, με το σχόλιο να #paizeidynata στους 103,3! Τηλεοπτικά τα ΑΕΚ – Αρης και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μεταδίδονται από την Cosmote TV.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, Ηρακλής Αντύπας, Κώστας Γκόντζος και Άκης Γεωργίου ανοίγουν τις γραμμές και σας περιμένουν στο 210-6076000, με τον Σωτήρη Γεωργίου να παίρνει την σκυτάλη. Sport24 Radio παίζει παντού και πάντα δυνατά...

ΤΡΕΙΣ... ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΗ NOVA

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά… επτά τελικοί Κυπέλλων διεξάγονται τούτο το Σαββατοκύριακο, εκ των οποίων οι τρεις καλύπτονται τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.

Σάββατο των τελικών, Κυριακή των… αιωνίων!
2016 GETTY IMAGES

Η αρχή στην ποδοσφαιρική πανδαισία γίνεται στις 18:00 στο Novasports1HD με το Pre Game Show με τίτλο "The Finals" σε παρουσίαση των Ηλία Βλάχου και Γιώργου Λιώρη για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας FA Cup, Τσέλσι - Άρσεναλ. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν αφιερώματα, αναφορές στην προϊστορία της διοργάνωσης, καθώς και συνεντεύξεις και εκλεκτούς καλεσμένους που θα μιλήσουν για τον αρχαιότερο θεσμό του πλανήτη.

Στις 19:00 θα γίνει σύνδεση με το "Wembley" του Λονδίνου, από όπου ο απεσταλμένος των καναλιών Novasports, Ισίδωρος Πρίντεζης θα μεταφέρει την ατμόσφαιρα του σταδίου, καθώς και όλα τα τελευταία νέα των δύο φιναλίστ λίγο πριν την σέντρα. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η μετάδοση του τελικού, Τσέλσι - Άρσεναλ στο Novasports 1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στις 21:45 θα επιστρέψει η εκπομπή "The Finals" με την απονομή του τροπαίου στο μεγάλο νικητή.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει ο τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας, DFB Pokal. Στις 21:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Μπορούσια Ντόρτμουντ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με έπαθλο το τρόπαιο. Ο αγώνας μεταδοθεί από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του απεσταλμένου των καναλιών Novasports, Άγγελου Στυλιάδη.

Στις 22:30 οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα μεταφερθούν στη Μαδρίτη και στο "Βιθέντε Καλδερόν", εκεί όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας, Copa del Rey ( Μπαρτσελόνα – Αλαβές). Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports3HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του απεσταλμένου των καναλιών Novasports, Γιαννίκου Δούσκα.

*Δεν μεταδίδονται εν Ελλάδι αλλά μπορείτε να τα παρακολουθήσετε σε live streaming από τον Stoiximan.gr τα Σέλτικ – Αμπερντίν, Παρτίζαν – Ερυθρός Αστέρας, Ανζέ – Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα – Βιτόρια Γκιμαράες.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ