MEDIA

Ρεκόρ, μεταδόσεις, νέα εφημερίδα

Ρεκόρ, μεταδόσεις, νέα εφημερίδα

Οι μεταδόσεις των αγώνων του Europa League και της Euroleague, και τηλεοπτικώς και από τον Sport24 Radio, τα νεότερα για τα τηλεοπτικά του Αρη και η νέα εφημερίδα. Γράφει ο «Mediaρχης» Νίκος Μποζιονέλος.

Οι αναγνώστες του Sport24.gr πιστοί στο ραντεβού τους με τον Νο1 αθλητικό προορισμό, παρακολούθησαν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις γύρω από τα σοβαρά επεισόδια, τα οποία οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Το Sport24.gr σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας το Σάββατο και το κατέρριψε την Κυριακή 2211 με 506.600 μοναδικούς επισκέπτες! Αναλυτικά…

Europa και Euroleague

Οπως κάθε… τέτοια Πέμπτη, 16 ζωντανές αναμετρήσεις σε αποκλειστικότητα για το Europa League έρχονται την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στον ΟΤΕ ΤV. Η έναρξη γίνεται στις 18.30 με την εκπομπή «UEFA Europa League show» με τον Στέφανο Αβραμίδη στην παρουσίαση και τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη στον σχολιασμό αλλά και στις εκπομπές «UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό», που καλύπτουν όλη τη δράση των αγώνων της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις μεταδόσεις στο τηλεοπτικό πρόγραμμα .

Στα ερτζιανά και, ειδικότερα, στον Sport24 Radio 103,3 ο Θοδωρής Κουνάδης θα περιγράψει, στις 20:00, το Σπάρτα Πράγας – Αστέρας Τρίπολης από την Τσεχία, ενώ στις 20:05 οι Αντώνης Τσακαλέας και Σάββας Τζιομπανογλου περιγράφουν από την Τούμπα το ΠΑΟΚ – Γκαμπάλα.

Sport24 Radio 103,3 και στην Euroleague! Αύριο, Πέμπτη, στις 21:45 Γιάννης Λαμπίρης και Σπύρος Καβαλιεράτος περιγράφουν από το ΣΕΦ το ματς του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα (τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2), ενώ την Παρασκευή ο Αλέξανδρος Τρίγγας σπικάρει το ματς της Καρσίγιακα με τον Παναθηναϊκό (19:45, τηλεοπτικό στο Novasports 2). Όλα τα ματς πλην αυτό του Ολυμπιακού μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports.

Τα τηλεοπτικά του Αρη

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη για την παρουσίαση της συνεργασίας του Αρη με τη Stoiximan , έγινε αναφορά και στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Όπως ανέφερε ο Θόδωρος Καρυπίδης, δεν υπάρχει πρόθεση από τη Fothnet ή τον ΟΤΕ για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά δεν αναφέρθηκε κάτι για την ΕΡΤ3… Για να δούμε…

Σε 24''

* Από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου κυκλοφορεί μια νέα καθημερινή εφημερίδα, με τίτλο «Ανεξαρτησία» και… αντιμνημονιακή γραμμή. Διευθυντής θα είναι ο Σπύρος Νάννος και αρθρογράφοι οι Γιώργος Τράγκας, Θάνος Οικονομόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντάρας, Παντελής Ζήλος, Μαρία Κανελλοπούλου κ.α.

* Ο δημοσιογράφος Νίκος Ανδρίτσος αναλαμβάνει τη διεύθυνση του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, υπό την επίβλεψη βέβαια του Αρη Πορτοσάλτε που κρατά το πόστο του γενικού διευθυντή του ραδιοφώνου του σταθμού.

* To Αction24 ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον δημοσιογράφο. Γιώργο Τράγκα. Από αυτή την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 23.00, θα προβάλλεται η τρίωρη εκπομπή “Ελεύθερος Σκοπευτής”.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ