MEDIA

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα, Σάββατο ώρα 14:00

Barcelona's Lionel Messi, center right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Μέσι, Ρονάλντο (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Τι ετοιμάζει η Cosmote TV για την κάλυψη του clasico; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η παρουσία των δυο κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, στον ίδιο αγωνιστικό χώρο είναι από μόνος του ικανός λόγος για να στρέψει το ενδιαφέρον των φιλάθλων στα κανάλια Cosmote Sport αύριο, Σάββατο 23/12, στις 14:00.

Ναι, 14:00 δική μας ώρα και 13:00 τοπική! Για εμπορικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την ασιατική αγορά, βεβαίως βεβαίως…

Η Cosmote TV έχει ετοιμάσει πολλά για τους φίλους του ποδοσφαίρου που θα δουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD το Clásico ή αλλιώς τη μάχη των δυο πιο επιτυχημένων clubs του πλανήτη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της LaLiga Santander.

Από σήμερα στο Cosmote Sport 2HD που θα είναι ο προορισμός και για το ματς του Σαββάτου, προβάλλονται παιχνίδια μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, στο "Santiago Bernabeu", από παλαιότερες αγωνιστικές περιόδους.

Αύριο στις 12:00 το μεσημέρι θα αρχίσει η εκπομπή "Στο ρυθμό των Ντέρμπι", όπου θα γίνει η πρώτη σύνδεση με την Μαδρίτη. Εκεί θα βρίσκονται οι δυο απεσταλμένοι των καναλιών Cosmote Sport, Τάσος Κολλίντζας και Στέφανος Αβραμίδης, που μεταφέρουν το ρεπορτάζ και όλες τις τελευταίες εξελίξεις, πριν τη σέντρα που θα δοθεί στις 14:00.

Η εκπομπή θα έχει συνεντεύξεις των Καρεμπέ, Πουγιόλ, Μοριέντες, Πάντιτς (από τον Στέφανο Αβραμίδη που είναι στη Μαδρίτη). Θέμα για την Καταλονία από τον Τάσο Κολλίντζα που ταξίδεψε στη Βαρκελώνη. Ενώ έχουν μιλήσει επίσης οι Χιμένεςθ, Πίτι, Ρίβερς και Παπανικολάου.

Με το τέλος του ματς, θα παρακολουθήσουμε αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών, στην κάμερα της Cosmote TV. Η post ame εκπομπή θα παρουσιάσει και ιδιαίτερες αναλύσεις, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όπως και όσα σχόλια ξεχώρισαν από τους χρήστες των social media.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ