MEDIA

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Mega

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Mega

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Mega.

Στο σημερινό (10/3) Διοικητικό Συμβούλιο οι τρεις βασικοί μέτοχοι (Φώτης και Γιώργος Μπόμπολας, Σταύρος Ψυχάρης και οικογένεια Βαρδινογιάννη) δεν πήραν απόφαση να βάλουν τα 15 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αλλά επέλεξαν να ζητήσουν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς την άδεια για να προχωρήσουν σε νέα γενική συνέλευση της εταιρείας Τηλέτυπος Α.Ε., με την πρόταση να αυξηθεί το μετοχικό κεφάλαιο από τα 15 στα 25 εκατ. ευρώ!

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΜΚ είναι για τις τράπεζες εγγύηση, όπως υποσχέθηκαν οι μέτοχοι από τις αρχές Δεκεμβρίου, με αντάλλαγμα να παραταθεί η αποπληρωμή των δανείων ως το 2021.

Συνάμα, υπάρχουν ερωτήματα για το ποιοι νέοι επενδυτές θα παρουσιαστούν στην επόμενη γενική συνέλευση, όπως λέγεται πρόκειται να μετέχει ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος (των Αττικών Εκδόσεων) ενώ υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του ο μέχρι σήμερα διευθύνων σύμβουλος Νίκος Πεφάνης, της πλευράς Ψυχάρη.

Η παραίτηση Πεφάνη, σύμφωνα με γνώστες, καθότι άνθρωπος του ΔΟΛ δείχνει ότι η πλευρά Ψυχάρη ίσως ετοιμάζεται για τη μεγάλη… έξοδο.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ