MEDIA

Πώς θα καλυφθεί τηλεοπτικά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Πώς θα καλυφθεί τηλεοπτικά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
EUROKINISSI SPORTS

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, αναλύει τα τηλεοπτικά πλάνα των καναλιών Novasports ενόψει του "αιώνιου" ντέρμπι.

To "αιώνιο" ντέρμπι Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός παίζει μόνο στο γήπεδο των καναλιών Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 21:15, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 2 και ηχητικά από το Novasports.gr την αναμέτρηση των "αιωνίων" που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ "Νίκος Γκάλης" για την 24η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ, της EuroLeague.

Τα αθλητικά κανάλια της Nova, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, θα βάλουν τους συνδρομητές, στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από αύριο Πέμπτη 1η Μαρτίου στις 17:30 με την εκπομπή «LiveNow» που θα βγει από το στούντιο της Nova στην Κάντζα και μεταδοθεί από το Novasports 24, το NovaGoαλλά και μέσω των social media (Facebook, YouTube & WEBTV) τουNovasports.gr.

Η Δώρα Παντέλη και ο Χρήστος Καούρης θα μεταφέρουν όλη την επικαιρότητα, τα τελευταία νέα και τις συνεντεύξεις προπονητών και παικτών από τους "αιώνιους" αντιπάλους. Ο Χρήστος Καούρης θα μεταφέρει στους φίλους του μπάσκετ, όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη του Παναθηναϊκού Superfoods (θα μεταδοθεί στις 13:00-13:30 μέσω του Novasports 24 και Facebook, YouTube και WebTV) ενώ σε απευθείας σύνδεση με το ΣΕΦ (περίπου στις 17:45) ο Νικήτας Αυγουλής παρακολουθεί και μεταφέρει τα νέα από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια της εκπομπής «Live Now», τη σκυτάλη παίρνει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με τους Νίκο Γαβαλά και Νίκο Τζουάννη να συζητούν για το ντέρμπι της Κυριακής και όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την προετοιμασία των δύο ομάδων. Η συνέχεια για τους φίλους του μπάσκετ είναι μέσα από την εκπομπή "Super Euroleague" στις 19:30 στο Novasports 2 με τον Γιώργο Συρίγο, με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτούς καλεσμένους. Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι στις 23:15 θα συνεχιστεί η εκπομπή "Super Euroleague" με όλο το ρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Εκτός όμως από το ντέρμπι Παναθηναϊκός Superfoods - Ολυμπιακός οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το διήμερο Πέμπτη 1Μαρτίου - Παρασκευή 2Μαρτίου και τους υπόλοιπους επτά αγώνες της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague, όπου δεσπόζει το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Φενερμπαχτσέ.

Πέμπτη, 1 Μαρτίου:

* 20:00 Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα, Novasports 1 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

* 21:05 Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports 2 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

* 21:30 Βαλένθια - Μπάμπεργκ, Novasports 4 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

* 21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Αναντόλου Εφές, Novasports 3 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

* 22:00 Μπασκόνια – Χίμκι, Novasports 5 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

Παρασκευή 2 Μαρτίου

* 20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ουνικάχα Μάλαγα, Novasports 3 σε περιγραφή τουΣπύρου Δημολίτσα

* 21:15 Παναθηναϊκός Superfoods– Ολυμπιακός,Novasports 2 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ των Χρήστου Καούρη και Νικήτα Αυγουλή – Στο Pre και στο PostGame η Δώρα Παντέλη

* 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Φενερμπαχτσέ, Novasports 3 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ