MEDIA

Πώς θα καλύψει τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος η Cosmote TV

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Κύπελλο Ελλάδος έφτασε στη φάση των ημιτελικών και οι συνδρομητές της Cosmote TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τις καθοριστικές αναμετρήσεις που θα αναδείξουν τις δύο ομάδες που θα παλέψουν για το τρόπαιο.

Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται μεταξύ Πανιωνίου και ΠΑΟΚ, στο στάδιο της Νέας Σμύρνης σήμερα στις 19:30 με μετάδοση από το Cosmote Sport 1. Η pregame εκπομπή θα "βγει" από την έδρα του Πανιωνίου πριν την έναρξη του ματς (18:00) και ο Τάσος Κολλίντζας με τον καλεσμένο του, Άκη Μάντζιο, θα μας βάλουν στο ρυθμό του αγώνα, με ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Μέσα από την εκπομπή, θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και του αμυντικού του "Δικεφάλου του Βορρά", Στέλιου Μαλεζά, για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να επαναλάβει την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και των Μιχάλη Γρηγορίου και Παναγιώτη Κόρμπου από την πλευρά του Πανιωνίου. Επιπλέον, οπαλαίμαχος, Δημήτρης Ναλιτζής που έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες προσεγγίζει τον αγώνα από τη δική του πλευρά.

Η αναμέτρηση αρχίζει στις 19:30 σε μετάδοση Μιχάλη Τσόχου. Στο ρεπορτάζ θα είναι οι Μιχάλης Μελισσίδης, Τόλης Χριστοφοράκης, Πάρης Τσελεπίδης, Έλενα Παπαδοπούλου και Βιδιάνος Ρούσσος. Με το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει post game εκπομπή με όλο το ρεπορτάζ, τις αντιδράσεις και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Την Πέμπτη 1/3, η σκυτάλη δίνεται στη Λάρισα, εκεί όπου η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ. Στις 18:00, οι συνδρομητές συντονίζονται στην εκπομπή "Ώρα Κυπέλλου" (Cosmote Sport 1) με τον Στέφανο Αβραμίδη και καλεσμένο τον Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος θα "ακτινογραφήσει" τον τρόπο που θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες. Μέσα από την εκπομπή θα προβληθούν επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις των δύο προπονητών, Ράτκο Ντόστανιτς και Μανόλο Χιμένεθ, σχετικά με τον τρόπο που θα προσεγγίσουν τον κρίσιμο αγώνα.

Στις 19:30 ξεκινά ο αγώνας σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα. Στο ρεπορτάζ θα είναι οι Πάνος Μάλαμας, Κώστας Γκουντούλας, Έλενα Παπαδοπούλου, Βιδιάνος Ρούσσος και Πάρης Τσελεπίδης. Με τη λήξη της αναμέτρησης, θα ακολουθήσει εκπομπή με το… τρίτο ημίχρονο.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ