MEDIA

Πώς θα καλύψει ο OTE TV το Αρσεναλ - Ολυμπιακός!

Πώς θα καλύψει ο OTE TV το Αρσεναλ - Ολυμπιακός!

Η pre και post game εκπομπή, ο Γκόγκιτς και η αποκλειστική συνέντευξη του Βενγκέρ στα πλάνα του OTE Sport 2 για το Αρσεναλ - Ολυμπιακός, που μεταδίδει αποκλειστικά.

Και η πρώτη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League παίζει αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια του OTE TV. Το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού στο Λονδίνο κλέβει την παράσταση φυσικά και το OTE Sport 2 θα μεταφέρει από νωρίς το κλίμα και όλα τα τελευταία νέα πριν τη μεγάλη μάχη στο γήπεδο.

Στις 20:00 στην εκπομπή «UEFA Champions League Show» ο Τάσος Κολλίντζας και ο Μιχάλης Τσόχος φιλοξενούν τον Σίνισα Γκόγκιτς, έναν από τους παίκτες που έχουν γράψει ιστορία με την φανέλα του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Από το Λονδίνο, οι απεσταλμένοι του OTE TV, Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Δημήτρης Σπηλιόπουλος θα δώσουν όλες τις λεπτομέρειες πριν τη σέντρα του αγώνα, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ παραχωρεί αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του OTE TV και στον Αντρέα Παλομπαρίνι. Στην εκπομπή, θα υπάρχει ψηφιακή ανάλυση των δύο "μονομάχων" και σύνδεση με τα οκτώ γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της ημέρας.

Στις 21:45 θα μεταδοθεί αποκλειστικά, ζωντανά και σε εικόνα high definition το ματς Άρσεναλ - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, θα συνεχιστεί η δράση στο «UEFA Champions League Show» με ρεπορτάζ από το Λονδίνο, ανάλυση του αγώνα των "ερυθρόλευκων" και όλα τα highlights των αγώνων της βραδιάς.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων του Champions League και όχι μόνο!

Ξενυχτάτε; Εχει Καλλίδη απόψε!

Απόψε προς Τρίτη, καλό… ξημέρωμα δηλαδή, στην εκπομπή του Σωτήρη Γεωργίου «Κάνε παιχνίδι», 02:00 μες 05:00 στο Sport24 Radio , είναι καλεσμένος ο Πάνος Καλλίδης.

Το… EURO του Πινγκ Πονγκ στο Eurosport

Τις συναρπαστικές στιγμές και τον παλμό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Εκατερίνμπουργκ της Ρωσίας, θα μεταφέρει στους φίλους του αθλήματος το Eurosport. Σε διάστημα τριών ημερών το Eurosport έχει προγραμματίσει περίπου 20 ώρες μετάδοσης, φιλοδοξώντας να μεταφέρει στους τηλεθεατές τη δράση από το ποιοτικότερο στάδιο της διοργάνωσης προσφέροντας τόσο τους ημιτελικούς όσο και τους τελικούς. Η αρχή των μεταδόσεων γίνεται αύριο, Τρίτη με τους τελικούς του ομαδικού.

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ