MEDIA

Πώς θα καλύψει η Nova το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Πώς θα καλύψει η Nova το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Τα κανάλια Novasports, υποδέχονται το πρώτο ντέρμπι της φετινής Super League, αυτό ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και στην Κυπελλούχο ΑΕΚ με την κατάλληλη παραγωγή.

Την Κυριακή στις 20:30 μεταδίδεται ο μεγάλος αγώνας από το Novasports1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Μανώλη Βογιατζάκη, Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Αργυρόγλου.

Από τις 17:00 στο Novasports 1 HD οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα με το «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα.

Οι συνδρομητές στις 19:00 θα να παρακολουθήσουν στο πλαίσιο της εκπομπής "Παίζουμε Ελλάδα" το pre game show του ντέρμπι. Καλεσμένοι στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι οι παλαίμαχοι άσοι, Γιώργος Βαΐτσης και Σταύρος Σταματής οι οποίοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για τον μεγάλο αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΑΕΚ, στην εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα" ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, θα αναλύσει όσα συνέβησαν στο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν στη Super League.

Αμέσως μετά το τέλος του Ολυμπιακός – ΑΕΚ θα μεταδοθεί από το Novasports1HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ