MEDIA

ΠΣΚΔ στην TV με μπάλα, μαραθώνιους και… γκάζια!

ΠΣΚΔ στην TV με μπάλα, μαραθώνιους και… γκάζια!

Από τη μετάδοση του Ελλάδα – Βοσνία έως το κρίσιμο grand prix της Formula 1 κι από την κάλυψη του 34 Μαραθωνίου της Αθήνας έως τα ντέρμπι σε βόλεϊ και Stoiximan.gr Basket League. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Εθνική, αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, ο Μαμουζέλος των ρεκόρ, βόλεϊ, τένις, MotoGp και Formula 1. Ο Mediaρχης του Sport24.gr παρουσιάζει τον οδηγό των μεταδόσεων των επόμενων ημερών.

Εθνική σε ΣΚΑΪ και ΟΤΕ

Το πρώτο πολύ δυνατό τεστ της Εθνικής στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 διεξάγεται Κυριακή με τη Βοσνία στο Καραϊσκάκη.

Το OTE Sport 1, που στις 19:00 την ίδια ημέρα θα δείξει το ματς Κύπρος-Γιβραλτάρ, θα βγάλει pre game εκπομπή στις 21:00 σε παρουσίαση Αντρέα Παλομπαρίνι ενώ τον αγώνα (ξεκινά στις 21:45) θα περιγράψει ο Σωτήρης Κωσταβάρας. Κατόπιν ακολουθεί η εκπομπή «European Qualifiers Show» σε παρουσίαση Στέφανου Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκου με όλο το ρεπορτάζ αλλά και στα στιγμιότυπα όλων των αγώνων.

Pre game θα βγάλει και ο ΣΚΑΪ, επίσης στις 21:00 με τη Χριστίνα Βραχάλη και τον Γιώργο Τσαντάκη να φιλοξενούν στο στούντιο τον Ακη Ζήκο ενώ θα προβληθεί και αποκλειστική συνέντευξη του Ανδρέα Σάμαρη. Το ματς περιγράφει ο Μανώλης Σφακάκης με τον Νίκο Σταματέλο και τον Άρη Τσιάρα στο ρεπορτάζ των δύο ομάδων. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα όλοι οι πρωταγωνιστές θα «παρελάσουν» από την κάμερα του ΣΚΑΪ, στη συνέχεια της εκπομπής «Στο δρόμο για το Μουντιάλ».

Ο 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας στην ΕΡΤ

Ο 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί μια γιορτή και ένα αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός που γιγαντώνεται χρόνο με το χρόνο, πράγμα που φανερώνει και η μαζική συμμετοχή των δεκάδων χιλιάδων δρομέων, οι οποίοι -και φέτος- θα βρεθούν στην αφετηρία του βασικού Μαραθωνίου, αλλά και των παράλληλων δρόμων, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Σ' αυτήν τη γιορτή παρούσα θα είναι και η ΕΡΤ με τον δικό της τηλεοπτικό μαραθώνιο, προκειμένου να καλύψει όλη τη δράση της κλασικής διαδρομής του Μαραθωνίου από την εκκίνηση στον Μαραθώνα μέχρι τον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο, καθώς επίσης και τους δρόμους των 5 και 10 χιλιομέτρων στην πόλη της Αθήνας, αλλά και όλες τις υπόλοιπες παράλληλες εκδηλώσεις.

ΠΣΚΔ στην TV με μπάλα, μαραθώνιους και… γκάζια!

Από το στούντιο της ΕΡΤ, τους αγώνες θα παρουσιάσουν οι Βαγγέλης Ιωάννου, Νίκος Τσώνης και Περικλής Μακρής, ενώ για τις ανάγκες του ρεπορτάζ θα βρίσκεται σε όλα τα κρίσιμα σημεία της πόλης και των αγώνων (Μαραθώνας, Σύνταγμα, βασικοί σταθμοί, Παναθηναϊκό Στάδιο) το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ, αποτελούμενο από 15 δημοσιογράφους.

Ο… ρέκορμαν Μαμουζέλος

Στην εν λόγω εκπομπή της ΕΡΤ ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι και ο Γιάννης Μαμουζέλος, ο οποίος θα σχολιάσει την κούρσα. Είναι άλλωστε ο μόνος με τόσες πολλές περιγραφές στο αγώνισμα και στην Ελλάδα (Ευρωπαϊκό 1982, Παγκόσμιο Κύπελλο 1995, Παγκ. Πρωτάθλημα 1997, Ολυμπιακούς 2004, πολλούς αγώνες του διεθνή Μαραθωνίου -νυν ΑΜΑ- κ.α.) και στο εξωτερικό (από Παγκόσμια Κύπελλα έως Ολυμπιακούς Αγώνα) και έχει γράψει τρία βιβλία για το αγώνισμα («Μαραθώνιος -Ραντεβού με την ιστορία» το 2010, «Έλληνες & Μαραθώνιος» το 2011 και «The authentic Athens Marathon - History and great moments 1896 to present» το 2014!

ΠΣΚΔ στην TV με μπάλα, μαραθώνιους και… γκάζια!

Formula 1 και MotoGP στον ΟΤΕ

Oι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού «ταξιδεύουν» στη Βραζιλία για τον προτελευταίο αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. O Nίκο Ρόσμπεργκ έχει άλλη μία ευκαιρία να κατακτήσει το φετινό στέμμα στο σιρκουί του Σάο Πάουλο (Κυριακή 13/11, 17.45, OTE Sport 7HD), όπου έχουν κριθεί έξι διαφορετικοί τίτλοι στο παρελθόν.

Στον ΟΤΕ θα βγει από τις 16:00 η εκπομπή «Grand Prix» και ο Αντρέα Παλομπαρίνι είναι εκεί για να μας εγκλιματίσει με τον αγώνα, που αναμένεται να είναι συναρπαστικός, και με αποκλειστικές δηλώσεις του θρύλου του WRC και του Rallycross, Πέτερ Σόλμπεργκ, στην κάμερα των καναλιών OTE SPORT και στον Βιδιάνο Ρούσσο.

Ο «Χόλιγουντ» μιλά για την φετινή σεζόν στο Rallycross και την απώλεια του τίτλου, τον Σεμπαστιάν Οζιέ και τα επόμενα σχέδιά του. Ακούμε επίσης, τι είχε να πει ο μοναδικός Κεν Μπλοκ για την λατρεία του για τα αυτοκίνητα, την καριέρα του και το εντυπωσιακό σόου “Gymkhana GriD”, που παρακολουθήσαμε αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV.

Στο MotoGP o πρωταθλητής είναι γνωστός εδώ και καιρό (Μαρκ Μαρκέθ, Honda), αλλά η στέψη θα γίνει μετά το τέλος του αγώνα στη Βαλένθια, όπου θα πέσει η αυλαία της φετινής σεζόν (Κυριακή 13/11, 14.30, OTE Sport 5HD). Στο πόντιουμ θα ανέβουν και οι Βαλεντίνο Ρόσι και Χόρχε Λορένθο (Yamaha).

Ντέρμπι στο βόλεϊ, μεγάλα ματς στη Stoiximan.gr Basket League

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 18:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1HD το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Volley League Πάμε.

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο προπονητής του Εθνικού Πειραιώς και παλαίμαχος διεθνής βολεϊμπολίστας Σάκης Ψάρρας και στο ρεπορτάζ οι Τάσος Μπαϊρακτάρης και Ευγένιος Δαδαλιάρας. Οι φίλοι του βόλεϊ θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης από τις 17:30 με την εκπομπή «Block in» με το Παντελή Λώλη και τον Σάκη Ψάρρα και με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, ενώ μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το «Block out» με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο το ρεπορτάζ.

Το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής και οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα παρακολουθήσουν τo ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, καθώς και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός Superfoods – Κολοσσός H Hotels. Οι φίλοι του μπάσκετ θα μπουν στο κλίμα των αγώνων το Σάββατο 12 Νοεμβρίου από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στο Novasports2HD, όπου θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ.

Στις 17:00 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Προμηθέας Πατρών - Λαύριο DHI σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου, Κόροιβος Αμαλιάδας - Άρης σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Δόξα Λευκάδας – Κύμη Seajets σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, Ρέθυμνο Cretan Kings – Τρίκαλα BC Aries σε περιγραφή του Νίκου Τζανετάκη.

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Στις 20:00 έρχεται η ώρα του ντέρμπι, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ που θα καλυφθεί από το Novasports2HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη.

Τέλος, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 17:30 θα προβληθεί από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr ο αγώνας Παναθηναϊκός Superfoods – Κολοσσός H Hotels σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου ενώ από το OTE Sport 4HD θα μεταδοθεί το Ολυμπιακός-Απόλλων Πάτρας Carna στθς 18:00 σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή και ρεπορτάζ Άρη Μπάρκα και Πάρη Τσελεπίδη.

«Car Plus» από την Τρίτη στην τηλεόραση του SBC

Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στις 22:00, ανάβει το πράσινο φως της εκπομπής «Car Plus» μέσα από την τηλεόραση του SBC. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22:00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 10:30. Στο… τιμόνι της νέας εκπομπής αυτοκινήτου του SBC, που έρχεται να συμπληρώσει τα δεδομένα στην ενημέρωση της αυτοκίνησης, οι Νίκος Τσάδαρης και Ηλίας Ματζαβάς, με «συνοδηγούς» το έμπειρο επιτελείο του μοναδικού οικονομικού καναλιού της χώρας.

ΠΣΚΔ στην TV με μπάλα, μαραθώνιους και… γκάζια!

Και τένις…

Tη Δευτέρα 14/11 ξεκινά το Barclays ATP World Tour Finals (16.00, OTE Sport 6HD), δηλαδή η τελευταία διοργάνωση τένις ανδρών της σεζόν. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αν και έπαψε να είναι το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης -θέση στην οποία βρίσκεται πλέον ο Άντι Μάρεϊ- έχει τη δυνατότητα να κάνει έξι τους διαδοχικούς του τίτλους. Αν τα καταφέρει, φτάνει τον Ρότζερ Φέντερερ στην κορυφή της λίστας των κατόχων με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του τουρνουά.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Νεανίδων στο Eurosport

Λίγο πριν πέσει η αυλαία του 2016, το Eurosport σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ακόμα μία πολύ σημαντική διοργάνωση εθνικών ομάδων. Πρόκειται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Νεανίδων (κάτω των 20 ετών), το οποίο θα διεξαχθεί από τις 13 Νοεμβρίου μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου στην Παπούα Νέα Γουινέα.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIFA) εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά το τουρνουά σε χώρα της Ωκεανίας, με το νησιωτικό κράτος να ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την 8η έκδοση της διοργάνωσης. Τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου στην κατηγορία κάτω των 20 ετών στις γυναίκες έχουν κατακτήσει στο παρελθόν τρεις ομάδες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία από τρεις φορές και μία η Βόρεια Κορέα.

Το Eurosport 1 και το Eurosport 2 θα προσφέρουν στους τηλεθεατές τη διοργάνωση με live μεταδόσεις και από τα τέσσερα γήπεδα της πρωτεύουσας Πορτ Μορέσμπι, με συνέπεια η συνολική παρουσία του Παγκόσμιου Κυπέλλου Νεανίδων στα δύο κανάλια να φτάσει τις 40 ώρες μετάδοσης. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τo Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών κάτω των 20 και μέσω της υπηρεσίας Eurosport Player.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ