MEDIA

ΠΣΚΔ με… φουλ τηλεοπτική δράση

ΠΣΚΔ με… φουλ τηλεοπτική δράση

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει τις καλύτερες live αθλητικές μεταδόσεις του 4μερου – και όχι μόνο. Premier League, Primera Division, Campionato, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, μέχρι Γ' εθνική, Κύπελλο Αγγλίας και ΝΒΑ!

Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού κυριαρχεί στο πρόγραμμα του… ΠΣΚΔ αλλά δεν είναι το μόνο μεγάλο ματς. Το οποίο θα καλύψει τηλεοπτικά με υπερπαραγωγή η Nova , ενώ ο Sport24 Radio 103,3 θα διαμορφώσει το πρόγραμμα του από νωρίς το πρωί της Κυριακής (6/11) έως τη Δευτέρα (7/11), για να μη χάσεις στιγμή του μεγάλου ντέρμπι!

Στην Premier League συνεχίζουν να ισοβαθμούν Σίτι και Λίβερπουλ στην κορυφή, μαζί με την Αρσεναλ η οποία υποδέχεται την Τότεναμ στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου (live από το OTE Sport 1 την Κυριακή στις 14:00 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου).

Λεπτές οι ισορροπίες και στην Primera Division, το Σάββατο παίζουν στις 17:15 στο… γήπεδο του OTE Sport 2 Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και την Κυριακή, επίσης από το OTE Sport 2, στις 13:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Λεγανές σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη και στις 21:45 Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα.

Από το… μενού του Campionatο έχει το Σάββατο στις 21:45 το Νάπολι - Λάτσιο στο OTE Sport 1 και σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι και από αυτό της Bundesliga ξεχωρίζουν το Σάββατο (16:30, OTE Sport 3) το Αμβούργο – Ντόρτμουντ σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και την Κυριακή (18:30, OTE Sport 3) το Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης.

Στα κανάλια Novasports ξεχωρίζει την στις 20:00 από το Novasports 2 το μεγάλο ντέρμπι Πόρτο – Μπενφίκα για την Primeira Liga σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη, από τις μεταδόσεις του Championnat δεσπόζει την Κυριακή στις 21:45 από το Novasports 2 το Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη, ενώ υπάρχει κάτι και για τους λάτρεις του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, του Κυπέλλου Αγγλίας FA Cup, το Σάββατο στις 17:00 στο Novasports 5 με τον αγώνα Μπόλτον – Γκρίμσμπι.

Γ’ Εθνική… διαδικτυακά

Συνεχίζονται οι διαδικτυακές μεταδόσεις των αγώνων της Γ’ Εθνικής. Την Κυριακή, στις 15:00 μεταδίδονται το Hλυσιακός – Εργοτέλης από το sportaltv.gr και το Αγιος Ιερόθεος – Ερμής Ζωνιανών από το telesport.gr. Και, τη Δευτέρα στις 15:00, το Προοδευτική – Ιάλυσος από το sportaltv.gr.

Stoiximan.gr Basket League

H Stoiximan.gr Basket League συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής. Το Σάββατο στις 16:00 θα ξεκινήσει στο Novasports 2 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη που στις 17:00 θα καλύψει λεπτό προς λεπτό τα ματς Απόλλων– Προμηθέας, Κολοσσός– Κόροιβος ενώ στο Novasports 4 θα προβληθεί το Λαύριο– ΠΑΟΚ.

Στο δε OTE Sport 4 μεταδίδεται το ματς ΑΕΚ – Ρέθυμνο σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή. Την Κυριακή στις 19:00 στο Novasports 2 έχει Κύμη– Τρίκαλα και τη Δευτέρα στις 17:00 το Novasports 3 θα δείξει το Δόξα Λευκάδας – Παναθηναϊκός και στις 19:00 το Novasports 2 το Άρης – Ολυμπιακός.

Clasico

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης για την ACB Liga την Κυριακή στις 19:30, live από το OTE Sport 6 το μεγάλο ματς σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή.

Κουφός εναντίον Αντετοκούνμπο

Το ΝΒΑ έχει ξεκινήσει τη δράση του για τα καλά και στο πρόγραμμα στα κανάλια OTE SPORT, ξεχωρίζει η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Κώστα Κουφό, ξημερώματα Κυριακής 6/11 στις 02:00, οπότε οι Μπακς θα αντιμετωπίσουν τους Κινγκς. Ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στο OTE SPORT 4HD.

Εκτός από "Δίκη", στον ΣΚΑΪ έχει και "Δικογραφίες"…

Ειδικοί εφέτες ανακριτές, εξειδικευμένοι εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος, ορισμένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της Δικαιοσύνης, όπως οι ανακριτές Διαφθοράς και δεκάδες ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί, ασχολούνται με την πιο δυσώδη μορφή διαφθοράς: τα σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο.

Με τούτο καταπιάνεται η εκπομπή "Δικογραφίες" με τη Μαίρη Μπενέα την Κυριακή στις 15:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τη Δευτέρα ξεκινάει η πρώτη μεγάλη δίκη για τη στοιχηματική απάτη και στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ εκκρεμούν κι άλλες τέτοιες υποθέσεις.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ