MEDIA

ΠΣΚΔ για μπάλα και… ζάπινγκ!

ΠΣΚΔ για μπάλα και… ζάπινγκ!

38 live ματς στη Cosmote TV, δράση και στη Nova όπου κυριαρχεί η σέντρα της Super League Σουρωτή. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Σάββατο 19 Αυγούστου – Δευτέρα 21 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλους τους αγώνες της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν και τις τρεις ημέρες την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» που θα βγει από το ανανεωμένο στούντιο των αθλητικών καναλιών της Nova, με όλα τα highlights, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και το ρεπορτάζ από τους αγώνες, αλλά και με εκλεκτούς καλεσμένους που θα αναλύσουν τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

ΠΣΚΔ για μπάλα και… ζάπινγκ!

Σέντρα το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 19:15 με το Ξάνθη – Λαμία από το Novasports2HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, την ίδια ώρα έχει Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα στο Novasports3HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και η βραδιά κλείνει στις 21:30 Ολυμπιακός - ΑΕΛ στο Novasports1HD και σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Συνέχεια την Κυριακή στις 19:15 με τρία ματς: ΑΕΚ – Παναιτωλικός στο Novasports2HD και σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ στο Novasports3HD και σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη ΑΟΚ - Πανιώνιος στο Novasports4HD και σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Στις 21:30 παίζουν Πλατανιάς - Παναθηναϊκός στο Novasports1HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Η πρεμιέρα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 21:30 με το Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης στο Novasports1HD και σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

«Τίγκα» το αθλητικό πρόγραμμα της Cosmote TV

Τριάντα οκτώ ζωντανές μεταδόσεις αγώνων των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρουπεριλαμβάνει το πρόγραμμα της Cosmote TV το τετραήμερο Παρασκευή 18/8-Δευτέρα 21/8, καθώς αυτή την εβδομάδα ξεκινούν και οι διοργανώσεις La Liga Santander, Bundesliga και Serie A TIM.

Γερμανοί και Ισπανοί ξεκινούν, όπως βλέπουμε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα , από… απόψε με Μπάγερν – Λεβερκούζεν, Λεγανές – Αλαβές και Βαλένθια – Λας Πάλμας. Συνολικά από τις 38 live αναμετρήσεις, μαζί με την Premier League και την πορτογαλική Primeira Liga φυσικά, ξεχωρίζουν...:

Το Σάββατο το Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι στις 14:30 (Cosmote Sport 1, στην περιγραφή ο Δημήτρης Τσακίρης), το Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ στις 16:30 (Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα), Χιρόνα – Ατλέτικο στις 21 15 από το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και Μπενφίκα – Μπελενένσες στις 22:30 στο Cosmote Sport 8 και σε περιγραφή του Κώστα Γιαλιτάκη.

ΠΣΚΔ για μπάλα και… ζάπινγκ!

Την Κυριακή δεσπόζει βέβαια το λονδρέζικο ντέρμπι Τότεναμ – Τσέλσι στις 18:00 από το Cosmote Sport 1, σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Μεταδίδονται επίσης, μεταξύ άλλων, στις 21:45 το Ιντερ – Φιορεντίνα από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι, στις 21:45 το Κροτόνε – Μίλαν από το Cosmote Sport 8 σε περιγραφή Πάνου Βόγλη και στις 23:15 το Ντεπορτίβο λα Κορούνια - Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας στην Cosmote TV

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας διεξάγεται στο Αμβούργο της Γερμανίας, όπου θα αναμετρηθούν οι καλύτεροι πυγμάχοι του πλανήτη από τις 25/8 έως τις 2/9 και οι συνδρομητές της Cosmote TV, θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD (Cosmote SPORT 5HD & Cosmote SPORT 6HD). Το 19ο AIBΑ World Boxing Championship εγκαινιάζει τον νέο Ολυμπιακό "κύκλο", δηλαδή τις διοργανώσεις, μέσω των οποίων οι πυγμάχοι θα διεκδικήσουν τη θέση τους στο Τόκιο, το 2020. Στο Αμβούργο, θα αγωνιστούν οι 280 καλύτεροι άνδρες πυγμάχοι, όπως προέκυψαν από τα πρωταθλήματα των ηπείρων. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας διεξήχθη στην Ουκρανία, και μεταξύ εκείνων που θα δώσουν «μάχη» στο Παγκόσμιο, είναι ο Αλέξανδρος Τσανικίδης. Ο 21χρονος αθλητής, θα διαγωνιστεί στην κατηγορία ημιμεσαίων βαρών (69 κιλά) και οι συνδρομητές των καναλιών Cosmote SPORT θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την προσπάθειά του στο ρινγκ. Παράλληλα, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλες τις συγκλονιστικές μάχες μεταξύ των καλύτερων του είδους, καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Στη λίστα των μετεχόντων ανήκουν ακόμα 18 αθλητές που φόρεσαν μετάλλιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Championnat και Championship στη Nova

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 18 Αυγούστου – Κυριακή 20 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Μετς – Μονακό, Λιόν – Μπορντό, Μαρσέιγ – Ανζέ και Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1. Παράλληλα, θα δουν και τις αναμετρήσεις Μπέρτον – Μπέρμιγχαμ, Σέφιλντ – Μπάρνσλεϊ και Σάντερλαντ – Λιντς για την 4η αγωνιστική της EFL Championship Αγγλίας. Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

H 72η Vuelta a España στο Eurosport

Μετά από έναν συναρπαστικό Γύρο Ιταλίας (Giro d’Italia) και έναν ακόμη σπουδαίο Γύρο Γαλλίας (Tour de France) οι φίλοι της ποδηλασίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Eurosport τον τελευταίο μεγάλο Γύρο της χρονιάς. Η 72η Vuelta a España υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις και το Eurosport, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα είναι κοντά στον πιο απρόβλεπτο, κατά πολλούς, μεγάλο Γύρο της ποδηλασίας, με τρίωρες καθημερινές μεταδόσεις.

ΠΣΚΔ για μπάλα και… ζάπινγκ!
© COR VOS 2012

Όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος θα δώσουν το “παρών”. Από τον Chris Froome και τον Nairo Quintana, μέχρι τον Romain Bardet και τον Alberto Contador, ο οποίος θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της φετινής διοργάνωσης. Κι αυτό γιατί ο “Πιστολέρο” της παγκόσμιας ποδηλασίας έχει ανακοινώσει ότι αυτός θα είναι και ο τελευταίος αγώνας της καριέρας του. Μιας καριέρας γεμάτης τίτλους (2 φορές νικητής Γύρου Γαλλίας, 3 φορές νικητής Γύρου Ισπανίας) και διακρίσεις. Για ακόμη μία χρονιά τον σχολιασμό και την ανάλυση των ετάπ (πριν και μετά την ολοκλήρωση τους) για λογαριασμό των τηλεθεατών του Eurosport έχει αναλάβει ο Juan Antonio Flecha. Η εκκίνηση του Γύρου Ισπανίας δίνεται το Σάββατο, 19 Αυγούστου από τη Νιμ της Γαλλίας (ομαδική χρονομέτρηση) και ο αγώνας ολοκληρώνεται την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, στη Μαδρίτη. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ο γύρος θα ξεκινήσει από τη Γαλλία και η 3η εκτός ισπανικών συνόρων (1997 Πορτογαλία, 2009 Ολλανδία). Επίσης, κατά τη διάρκεια της Vuelta ολοκληρώνεται το International Ride Challenge, η τρίμηνη δοκιμασία που δίνει ως έπαθλο στον νικητή μία θέση στο αυτοκίνητο μίας επαγγελματικής επαγγελματικής ομάδας (Pro Team) που θα πάρει μέρος στον αγώνα.

Ο Γύρος Ισπανίας θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Eurosport και το eurosportplayer.com και στην περιγραφή του αγώνα θα βρίσκεται ο Ανδρέας Τριανταφύλλου.

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στο Telesport.gr

Το παγκόσμιο ραντεβού του Πόλο Νέων Γυναικών φιλοξενείται στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Βόλο και το telesport.gr θα είναι εκεί για να φέρει στις οθόνες σας όλες τις μάχες της πισίνας που κόβουν την ανάσα, από τα προκριματικά μέχρι τον τελικό για την ανάδειξη της Πρωταθλήτριας Κόσμου ομάδας Νέων Γυναικών (U20). Από τις 3 ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2017 στους πρόποδες του βουνού των Κενταύρων οι 16 κορυφαίες ομάδες πόλο νέων γυναικών του πλανήτη θα αγωνιστούν για μια θέση στο παγκόσμιο βάθρο. Μια διοργάνωση υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (FINA) και την ευθύνη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ), την οποία το διαδικτυακό κανάλι εξασφάλισε και θα προβάλλει live, αποκλειστικά.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που η πόλη του Βόλου αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη διοργάνωση, έχοντας την εμπειρία και από το 2013 και το 2015. Στο ραντεβού συμμετέχουν όλα τα παραδοσιακά ονόματα του παγκοσμίου πόλο, τόσο σ’ αυτή την ηλικιακή κατηγορία, όσο και γενικότερα. Οι ΗΠΑ στοχεύουν στο τρίτο σερί χρυσό μετάλλιο (μετά του 2013 και 2015), η Ισπανία φιλοδοξεί να τους καθαιρέσει (φιναλίστ και στις δύο διοργανώσεις) και η Ελλάδα να ανέβει στο βάθρο (χάλκινη το 2013). Χαρακτηριστικό του υψηλότατου επιπέδου ανταγωνισμού είναι ότι από τις 16 ομάδες που συμμετέχουν, οι οκτώ έχουν κατακτήσει τουλάχιστον ένα μετάλλιο στις προηγούμενες διοργανώσεις, από το 1995.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ