MEDIA

ΠΣΚΔ... φουλ μπάλα και ντέρμπι

ΠΣΚΔ... φουλ μπάλα και ντέρμπι

Οι καλύτερες μεταδόσεις του 4ήμερου, τα ντέρμπι, η μάχη του Ολυμπιακού στο πόλο και άλλα.

Ντέρμπι και όχι μόνο στον OTE TV

Γεμάτο το πρόγραμμα και αυτό το... ΠΣΚΔ. Στην Bundesliga, υπάρχουν σπουδαία ματς αρχής γενομένης από απόψε με το Αμβούργο - Βέρντερ (21:30, OTE Sport 1 HD), αλλά και αύριο με τα Χέρτα - Μπάγερν (16:30) και Σάλκε - Λεβερκούζεν (19:30) από το OTE Sport 3.

Στην Primera Division το θρίλερ τίτλου συνεχίζεται! Ολοι οι "μεγάλοι" παίζουν το Σάββατο, στο OTE Sport 2: στις 17:00 Ράγιο Βαγιεκάνο - Ρεάλ Μαδρίτης, στις 19:15 Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάλαγα και στις 21:30 Μπαρτσελόνα - Σπόρτινγκ Χιχόν. Από το κυριακάτικο πρόγραμμα δεσπόζει το… clasico της Ανδαλουσίας, επονομαζόμενο και ως «Derbi sevillano», Σεβίλλη - Μπέτις (17:00, OTE Sport 2).

Στην Premier League ξεχωρίζουν τα Λίβερπουλ - Νιούκαστλ (Σάββατο 17:00, OTE Sport 1), Σάντερλαντ - Αρσεναλ (Κυριακή 16:05, OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη), Λέστερ - Σουόνσι (Κυριακή 16:15, OTE Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου) και Τότεναμ - Γουέστ Μπρόμιτς (Μεγάλη Δευτέρα στις 22:00, στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη) και στο Campionato τα Ιντερ - Ουντινέζε (Σάββατο 21:45, OTE Sport 1), Φιορεντίνα - Γιουβέντους (Κυριακή 21:45, OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου) και Ρόμα - Νάπολι (Μεγάλη Δευτέρα στις 16:00, στο OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου).

Και μπάσκετ στα αθλητικά κανάλια του OTE, εκ των μεταδόσεων κυριαρχεί το clasico Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή, στις 13:30, σε περιγραφή Αρη Μπάρκα από το OTE Sport 4.

Κύπελλο Αγγλίας και άλλα πρωταθλήματα στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 23 Απριλίου και την Κυριακή 24 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας που διεξάγονται αμφότεροι στο «Γουέμπλεϊ»: τo Σάββατο στις 19:15 το Εβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Novasports 3 κι την Κυριακή στις 18:00 το Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ από το Novasports 1 σε περιγραφή του Αγγελου Στυλιάδη.

Κατά τα λοιπά, πάντα από τα κανάλια Novasports, ξεχωρίζουν το Σάββατο στις 18:30 από το Novasports 7 το Τουλούζ - Λυών και την Κυριακή στις 15:00 από το Novasports 3 το Μαρσέιγ - Ναντ, από το γαλλικό Championnat, από τις μεταδόσεις της πορτογαλικής Primeira Liga, δεσπόζει την Κυριακή στις 22:30 στο Novasports 3 το Ρίο Άβε – Μπενφίκα κι από τις αντίστοιχες της ρωσικής Premier Liha την Κυριακή στις 17:00 από το Novasports 3 το ντέρμπι ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ντινάμο Μόσχας.

Τελικοί, live

Και ο τελικός του Λιγκ Καπ, Λιλ - Παρί Σεν Ζερμέν το Σάββατο στις 22:00 και ο τελικός του Κυπέλλου Ολλανδίας, Φέγενορντ - Ουτρέχτη την Κυριακή στις 19:00, δεν καλύπτονται τηλεοπτικά εν Ελλάδι αλλά μπορείτε φυσικά να τους παρακολουθήσετε σε live streaming από το Stoiximan.gr.

Μπάσκετ στον Sport 24 Radio

Ακούστε την Κυριακή στις 17:00 το Ρέθυμνο - Ολυμπιακός για τα play offs της Basket League σε περιγραφή Φώτη Ξενικάκη και την Κυριακή στις 17:30 το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού για την Α1 μπάσκετ γυναικών σε περιγραφή Χρήστου Τσαλτά. Επίσης, το Novasports Online και στο μπάσκετ και οι Έλληνες φίλαθλοι του εξωτερικού, μετά το ποδόσφαιρο θα μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας και στο μπάσκετ με τα play offs της Basket League, χάρη στη καινοτόμα pay per view online υπηρεσία, Novasports Online, που έχει σχεδιάσει η Forthnet και επεκτείνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η μάχη των κορίτσαρων

Το Σάββατο στις 14:30, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports 1 και Novasports 1 HD θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την μάχη της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, κόντρα στη Βουδαπέστη στον β’ ημιτελικό του Final Four του LEN Euroleague. Τα κανάλια Novasports θα καλύψουν και τον μικρό και τον μεγάλο τελικό την Κυριακή, (12:30 και 13:30). Ο άλλος ημιτελικός, Σαμπαντέλ - Κίνεφ Κιρίσι μεταδίδεται το Σάββατι στις 13:00.

Το έπαθλο Novasports Super League 2015-'16

Πιο "γκολ" σε ξεσήκωσε; Ποιος ήταν ο "πολυτιμότερος"; Ποιος "coach" είχε το καλύτερο σύστημα; Όλοι είναι Super, αλλά κάποιοι θα σηκώσουν «Έπαθλο»! Οι καλύτεροι του ελληνικού ποδοσφαίρου για 7η συνεχόμενη χρονιά βραβεύονται στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Δευτέρα 25 Απριλίου στις 20:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τη βράβευση των κορυφαίων του πρωταθλήματος της Super League για την σεζόν 2015-2016 σε μία ειδικά αφιερωμένη εκπομπή, που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Καραλής και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Nova στην Κάντζα.

Ο θεσμός Έπαθλο Novasports Super League, διοργανώνεται προς τιμή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μοναδικός σκοπός είναι η απονομή τιμητικών βραβείων στους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος της Super League, που διακρίθηκαν για το ταλέντο και το ήθος τους κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Κατά τη διάρκεια της ειδικής εκπομπής θα βραβευτούν ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP), o καλύτερος προπονητής, και το καλύτερο γκολ (Best Goal), που προκύπτουν βάσει ανοικτής ψηφοφορίας που ξεκίνησε την Τρίτη 19 Απριλίου μέσα από το novasports.gr/epathlo και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 24 Απριλίου στις 12.00 μ.μ. Θα βραβευτούν επίσης ο πρώτος σκόρερ, ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης (Rookie), η δήλωση της χρονιάς, η ενέργεια "fair play", η καλύτερη απόκρουση, η καλύτερη ασίστ, καθώς και η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αποτελούμενη από 3 τερματοφύλακες, 8 αμυντικούς, 8 μέσους και 4 επιθετικούς παίκτες.

Συνεργασία με ΟΣΦΠ

Πειραιάς και Ολυμπιακός είναι έννοιες συνυφασμένες από την ίδρυση του ΟΣΦΠ. Και στην πρόσφατη συνάντηση της διοίκησης της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού συμφωνήθηκε η μετάδοση μίας ραδιοφωνικής παραγωγής που κύριο στόχο θα έχει την ακόμη μεγαλύτερη προβολή των 15 αθλημάτων που καλλιεργεί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ