MEDIA

Πρωτιά με ρεκόρ πέντε εκατομμυρίων για το Sport24.gr

Πρωτιά με ρεκόρ πέντε εκατομμυρίων για το Sport24.gr

Το Sport24.gr παρέμεινε για ακόμα ένα μήνα στην κορυφή των ελληνικών αθλητικών ιστοσελίδων, ξεπερνώντας τον Μάιο για πρώτη φορά τους 5.000.000 μοναδικούς χρήστες.

Όταν υπάρχουν αθλητικά γεγονότα- δηλαδή συνέχεια- το Sport24.gr είναι στην κορυφή. Και όταν αυτά τα αθλητικά γεγονότα είναι σημαντικά και απαιτητικά- όπως αυτό τον Μάιο- η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα στην Ελλάδα, τα... σπάει (τα ρεκόρ) χάρη σε όλους εσάς!

Γι' αυτό και όλοι εμείς που δουλεύουμε στο Sport24.gr, νιώθουμε την ανάγκη να μοιράσουμε 5.009.447 ευχαριστώ, όσα και ο αριθμός των μοναδικών χρηστών (unique browsers) που καταγράφηκαν στην ιστοσελίδα μας τον προηγούμενο μήνα.

Δεν υπάρχει καλύτερη ηθική ανταμοιβή για την ομάδα του νούμερο 1 digital αθλητικού προορισμού, να καταγράφει ρεκόρ επισκεψιμότητας, καταφθάνοντας τους 5.009.447 μοναδικούς χρήστες* (unique browsers) τον μεγαλύτερο αριθμό στην ιστορία του, ξεπερνώντας για πρώτη φορά το φράγμα των 5 εκατομμυρίων.

Είναι η αναγνώριση της δουλειάς μας από το ελληνικό κοινό που κράτησε για έναν ακόμη μήνα το Sport24.gr στην κορυφή των ελληνικών αθλητικών ιστοσελίδων, με 80.549.017 θεάσεις σελίδων* (pageviews), όπου κυριάρχησε η ενημέρωση για τους αγώνες μπάσκετ της EuroLeague, τους αγώνες της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας, τους οποίους το Sport24.gr κάλυψε με εγκυρότητα και πληρότητα.

Ο Μάνος Μίχαλος, Director of Content της 24MEDIA δήλωσε “Το Sport24.gr ξεπέρασε τον Μάϊο κάθε προηγούμενο ρεκόρ με 5.000.000 μοναδικούς χρήστες και παράλληλα σημείωσε 500.000 fans στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. Η εμπιστοσύνη του κοινού στη δημοσιογραφική ομάδα του Sport24.gr έρχεται ως επιβράβευση της σκληρής δουλειάς καθώς και της κάλυψης που προσφέρει σε όλα τα αθλητικά γεγονότα. Ήταν ένας πολύ απαιτητικός μήνας για την αθλητική ενημέρωση και το Sport24.gr έδειξε και πάλι ότι είναι η πρώτη επιλογή όσων θέλουν ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ