Προτάσεις σε Αρβανίτη από Σαββίδη και Μαρινάκη - Media - SPORT 24
MEDIA

Προτάσεις σε Αρβανίτη από Σαββίδη και Μαρινάκη

Προτάσεις σε Αρβανίτη από Σαββίδη και Μαρινάκη

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Κώστας Αρβανίτης, έχει δεχθεί κι από τους δύο «φρέσκους» καναλάρχες ελκυστικές προτάσεις.

Επικεφαλής, με επιτυχία, τα τελευταία χρόνια του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», ο Κώστας Αρβανίτης είναι κοντά στην τηλεοπτική του επάνοδο, τρία έτη μετά την αποχώρησή του από την ΕΡΤ, ελέω της γνωστής ιστορίας με το «κόψιμο» της εκπομπές του από την τότε διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, ο Αρβανίτης δέχεται πιέσεις για να συμμετάσχει σε νέο κανάλι: είτε στου Ιβάν Σαββίδη είτε του Βαγγέλη Μαρινάκη! Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει δεχθεί κι από τους δύο «φρέσκους» καναλάρχες ελκυστικές προτάσεις, καθώς αμφότεροι θεωρούν ότι ταιριάζει στο προφίλ και στο κοινό που φιλοδοξούν να προσελκύσουν, στους νέους τηλεοπτικούς φορείς.

Ο Κώστας Αρβανίτης έχει καθ’ όλα αναγνωρισμένη πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας και ήταν αναμενόμενο πως θα υπήρχε κρούση, εν μέσω του νέο status quo που λαμβάνει χώρα στα τηλεοπτικά τεκταινόμενα.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμός στην Ιταλία: Βίντεο από τα σπίτια την ώρα του εγκέλαδου

Οι πολίτες της κεντρικής Ιταλίας αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τη στιγμή των δύο μεγάλων σεισμικών δονήσεων που προκάλεσαν χάος στη χώρα (vid)

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24