MEDIA

Προς Nova το μπασκετικό… σεντόνι

Προς Nova το μπασκετικό… σεντόνι

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για τα δικαιώματα του μπασκετικού Champions League και, την τηλεοπτική παρουσία του Κύρου Βασσάρα και άλλα…

Γνωστοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League. Το Σάββατο θα διεξαχθεί το Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός, ενώ Κυριακή θα αγωνιστούν ΠΑΟΚ - Ξάνθη (16:00), ΑΕΛ - Ολυμπιακός (20:30) και Δευτέρα το ΑΕΚ - Ηρακλής. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής .

Προς Nova οι τρεις του… Champions League

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Αρη στη νεοσύστατη διοργάνωση του Champions League είναι κοντά στο να κλείσουν στη Nova. Ανακοινώσεις θα υπάρξουν προσεχώς, όπως και το τι περιλαμβάνει ακριβώς το «πακέτο» των μεταδόσεων. Η φάση των ομίλων ξεκινά στις 18 Οκτωβρίου, τα δε προκριματικά στις 27 τρέχοντος.

ΑΕΚ σε live streaming

Όπως έγινε γνωστό, από τη διοίκηση της Τόφας, το διεθνές τουρνουά της Προύσας «Cevad Soydas» θα μεταδοθεί από το διαδικτυακό κανάλι της Τόφας (tofassporkulubu.web.tv). Η πρώτη αναμέτρηση της «Ενωσης» (με αντίπαλο τη διοργανώτρια Τόφας) θα διεξαχθεί την Τετάρτη, στις 19:00.

Ο Βασσάρας στην «Ώρα των Πρωταθλητών»

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, αύριο Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Novasports1HD, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή και καλεσμένο τον Κύρο Βασσάρα. Ο υπεύθυνος ανάπτυξης και επιμόρφωσης διαιτητών στην ΕΠΟ και μέλος της επιτροπής διαιτησίας στην UEFA, θα βρεθεί στο στούντιο της Nova στην Κάντζα και θα αναλύσει τους νέους κανονισμούς στο ποδόσφαιρο που ισχύουν από τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα δείξει παραδείγματα σε διαιτητικές αποφάσεις προκειμένου να μην υπάρχουν παρανοήσεις στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Η διοργάνωση που άλλαξε την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης

Για πρώτη φορά η τηλεοπτική κάμερα έβγαινε από το στούντιο και μετέδιδε ένας πραγματικά σημαντικό γεγονός σε όλη την Ευρώπη! Το 1966 ένα χρόνο πριν τη δικτατορία η Ελλάδα είχε αναλάβει να διοργανώσει το 1969 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Ανακατασκευάστηκε το Καραϊσκάκη που από Ποδηλατοδρόμιο έγινε στάδιο, για να γίνει γήπεδο το 2004 με αφορμή τους Ολυμπιακούς. Ο ΣΕΓΑΣ ως διοργανωτής ανέλαβε να καλύψει το κόστος της απόκτησης των ανάλογων μηχανημάτων που στη συνέχεια πούλησε –με ζημιά- στην ΕΡΤ που λεγόταν ΕΪΡ. Μάλιστα πλήρωσε 60 εκατ. δρχ. της εποχής – ποσό αρκετά υψηλό – για να αγοράσει τέσσερα συνεργεία εξωτερικών μεταδόσεων από την Αγγλία τα οποία στη συνέχεια τα πούλησε αντί 34 εκατ. δρχ στην ΕΡΤ (τότε ΕΙΡ) και στο στρατιωτικό κανάλι της ΥΕΝΕΔ. Αναλυτικά εδώ.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ