MEDIA

Πού θα δούμε τα playoffs ανόδου από τη Γ' Εθνική

Πού θα δούμε τα playoffs ανόδου από τη Γ' Εθνική
INTIME SPORTS

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, αναλύει τις διαδικτυακές συμφωνίες για τα ματς ανόδου από τη Γ’ Εθνική.

Την προσεχή Κυριακή, 29 τρέχοντος, ξεκινούν τα playoffs ανόδου στη Football League: οι οκτώ πρωταθλήτριες των ισάριθμων ομίλων της Γ’ Εθνικής μοιράστηκαν σε δύο ομίλους των τεσσάρων και οι δύο πρώτες θα… προαχθούν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Στον 1ο όμιλο μετέχουν ο Βόλος, ο Απόλλωνας Παραλιμνίου, ο Τηλυκράτης Λευκάδας και ο Ηρακλής και στον 2ο ο Ηρόδοτος, ο Αστέρας Αμαλιάδα, ο Αήττητος Σπάτων και ο Εθνικός. Το μίνι πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 27 Μαΐου και όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται Κυριακές στις 17:00, πλην της 2ης αγωνιστικής η οποία θα διεξαχθεί στις 2 Μαΐου.

Αρκετά ματς θα προβληθούν σε live streaming καθώς τα εντός έδρας ματς του Ηρακλή θα τα δείξει το Iraklis TV, όπως έκανε και στην κανονική περίοδο. Τα εντός έδρας ματς του Ηρόδοτου εξασφάλισε το telesport.gr και τα εντός έδρας ματς του Εθνικού και του Αήττητου Σπάτων θα καλύψει το sportaltv.gr.

Πρώτες μεταδόσεις, λοιπόν, την προσεχή Κυριακή 29 Απριλίου το Ηρόδοτος - Αστέρας Αμαλιάδας από το telesport.gr και το Αήττητος Σπάτων - Εθνικός από το sportaltv.gr. Όλα στις 17:00.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ