MEDIA

Πού θα δούμε τα ευρωπαϊκά ματς των πέντε ελληνικών ομάδων;

Πού θα δούμε τα ευρωπαϊκά ματς των πέντε ελληνικών ομάδων;

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, αναλύει τα… ευρω-τηλεοπτικά των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Πανιώνιου.

Ημέρα κληρώσεων η σημερινή για την UEFA. Ας δούμε τι ισχύει με τα τηλεοπτικά των πέντε ομάδων μας.

Ολυμπιακός & ΑΕΚ

Στο 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ο Ολυμπιακός καλείται να αποκλείσει μία εκ των Παρτίζαν ή Μπουντούτσνοστ (2-0 οι Σέρβοι στο α’ ματς) και η ΑΕΚ να υπερκεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπως ανέδειξε η κλήρωση .

1 ή 2 Αυγούστου θα διεξαχθεί το εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού και 25 ή 26 Ιουλίου της ΑΕΚ με τους Μοσχοβίτες. Όπως είχε αποκαλύψει πριν καιρό η στήλη του Mediaρχη, και τα δύο αυτά εντός έδρας ματς θα μεταδώσει η Nova.

Εκκρεμούν φυσικά οι πρώτοι αγώνες τους, αμφότερων εκτός έδρας, καθώς δεν έχουν κλείσει κάπου ακόμη.

Η κεντρική διαχείριση στο Champions League ξεκινά από τα play offs, τα δικαιώματα όπου έχει η Cosmote TV αποκλειστικά (η ΕΡΤ μεταδίδει από τη φάση των ομίλων και μετά). Αν ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ ή και δύο αποκλειστούν και συνεχίσουν στο Europa League, εκεί όπου η κεντρική διαχείριση ξεκινά από τη φάση των ομίλων, τότε η Nova θα δείξει τα εντός έδρας παιχνίδια τους και εκεί…

Παναθηναϊκός & ΠΑΟΚ

Η σημερινή κλήρωση του 3 ου προκριματικού γύρου του Europa League φέρνει την Ολίμπικ Ντόνετσκ στον δρόμο του ΠΑΟΚ και μια εκ των Γκαμπάλα ή Γιαγκελόνια (1-1 χθες το ματς στο Μπακού) στον δρόμο του Παναθηναϊκού.

Για τον ΠΑΟΚ έχουμε γράψει εδώ και καιρό ότι σχεδόν έχει συμφωνήσει με την Cosmote TV για τα εντός έδρας παιχνίδια του. Χωρίς να έχει «βγει» κάτι προς τα έξω, θεωρείται σχεδόν δεδομένη η… ετήσια συμφωνία με την Cosmote TV και του Παναθηναϊκού.

Αρα τα ΠΑΟΚ - Ολίμπικ Ντόνετσκ στις 3 Αυγούστου και Παναθηναϊκός – Γκαμπάλα ή Γιαγκελόνια στις 27 Ιουλίου θα μεταδοθούν, όπως όλα δείχνουν, από την Cosmote TV. Και για τις ρεβάνς, θα δούμε…

Πανιώνιος

Ο «ιστορικός», αν ολοκληρώσει το… έργο του ενάντια στην Γκόριτσα, θα παίξει με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή KR Ρέικιαβικ, με τη ρεβάνς στις 3 Αυγούστου στη Νέα Σμύρνη. Ερώτημα τα τηλεοπτικά του, χθες το παιχνίδι δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά αλλά τελευταία στιγμή, μέσω της ΠΑΕ, υπήρξε live streaming κάλυψη του αγώνα .

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ