MEDIA

Πού θα δούμε Ελλάδα-Λευκορωσία και Βραζιλία-Αργεντινή;

Πού θα δούμε Ελλάδα-Λευκορωσία και Βραζιλία-Αργεντινή;

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος απαντά στις ερωτήσεις των αναγνωστών για την τηλεοπτική μετάδοση του Ελλάδα-Λευκορωσία και του Βραζιλία-Αργεντινή.

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος έχει τις απαντήσεις σ' όλα τα "καυτά" τηλεοπτικά ερωτήματα.

Η κάλυψη του Ελλάδα – Λευκορωσία

Αύριο, Τετάρτη στις 21:15 ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει το φιλικό της Εθνικής μας με τη Λευκορωσία. Στην περιγραφή θα είναι ο Μανώλης Σφακάκης και στο ρεπορτάζ οι Μιχάλης Τσίγκρης και Αρης Τσιάρας. Από τον ΣΚΑΪ για το φιλικό θα βγει μόνο η live μετάδοση αύριο.

Αντίθετα, την Κυριακή για το Ελλάδα – Βοσνία (που μεταδίδει παράλληλα και ο OTE TV από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα) θα υπάρξει και pre game και post game εκπομπή και στα δύο κανάλια.

Πού θα δούμε Βραζιλία – Αργεντινή;

Ως γνωστόν, τα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ 2018 δεν μεταδίδονται τηλεοπτικά εν Ελλάδι. Και έχει ματσάρα, Βραζιλία – Αργεντινή το πρόγραμμα. Πού θα το δούμε; Πέμπτη προς Παρασκευή στις 01:45, από το live streaming του Stoiximan.gr! Θα μεταδοθεί επίσης και το Κολομβία – Χιλή.

Ερχεται η COSMOTE TV

Tέλος το brand name OTE TV σε λίγες ημέρες καθώς, στο πλαίσιο των αλλαγών του ομίλου, η συνδρομητική τηλεόραση θα μετονομαστεί σε COSMOTE TV. Όπως είχε γνωστό πριν από καιρό ο όμιλος ΟΤΕ συγκέντρωσε όλες τις εμπορικές του δραστηριότητες κάτω από το νέο λογότυπο Cosmote.

Τηλεπαιχνίδια… ρετρ

"Ο Τροχός της Τύχης", "Ραντεβού στα Τυφλά", "Κόντρες". Δημοφιλή τηλεπαιχνίδια των 90’ς που μοίραζαν χιλιάρικα και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό. Δείτε έντονες στιγμές που αποτύπωσε ο φακός όπως τα παρουσιάζει η "Μηχανή του Χρόνου".

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ