MEDIA

Πού θα δούμε απόψε τον τελικό Νέων Γυναικών ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία;

Πού θα δούμε απόψε τον τελικό Νέων Γυναικών ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία;

Ετοιμη για ρεκόρ η Εθνική μας, απόψε στον Βόλο! Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Υστερα από μία εβδομάδα εντυπωσιακών, αλλά και σκληρών αναμετρήσεων, έπειτα από δεκάδες σπουδαία παιχνίδια μεταξύ των κατά τεκμήριο κορυφαίων εθνικών ομάδων του κόσμου στα ηλικιακά (U20) γυναικών, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών – Βόλος 2017 φτάνει στο φινάλε του.

Και για το φινάλε τα κορίτσια της Ελλάδας μας κράτησαν το καλύτερο, την πιο γλυκιά προσμονή: την ελπίδα για το χρυσό μετάλλιο!

Στον χθεσινό ημιτελικό απέκλεισε την Ολλανδία κάνοντας το… το ματς της χρονιάς και σκορπώντας ενθουσιασμό στις δεκάδες εκατοντάδες φίλων του σπορ που κατέκλυσαν κάθε γωνία του κολυμβητηρίου του Βόλου!

Απόψε η εθνική Νέων Γυναικών θα τεθεί αντιμέτωπη της Ρωσίας στον μεγάλο τελικό, στον Βόλο, με τρόπαιο το χρυσό μετάλλιο και παράλληλα να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του σπορ που κατακτά την κορυφή του κόσμου σε άντρες και γυναίκες στην ηλικιακή βαθμίδα U20!

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά σε live streaming από το telesport.gr , όπως και όλα τα μεγάλα ματς του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Βόλου! Ο τελικός ξεκινά στις 20:00 ενώ στις 18:30 θα μεταδοθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα σε Ισπανία και Ολλανδία.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ