MEDIA

Πότε και που δείτε θα τους Έλληνες αθλητές την Παρασκευή (12/8)

Πότε και που δείτε θα τους Έλληνες αθλητές την Παρασκευή (12/8)
Γιάννης Χρήστου Γιώργος Τζιάλλας Γιάννης Τσίλης και Διονύσης Αγγελόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Παρασκευής (12/8) για τους Έλληνες αθλητές που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

21 μεταδόσειςαπό το Ολυμπιακό πρόγραμμα στο Ρίο περιλαμβάνει σήμεραΠαρασκευή 12 Αυγούστου, το πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT του ΟΤΕ ΤV.

Ο “βασιλιάς των σπορ”, ο στίβος, ξεκινά σήμερα στις 15.30 στο OTE SPORT 1HD. Η πρώτη ημέρα του προγράμματος αφορά τον δίσκο ανδρών, το έπταθλο γυναικών(100 μέτρα εμπόδια, άλμα εις ύψος, σφαιροβολία & 200 μέτρα, με τη σύνδεση να ξεκινά στις 03.50, στο OTE SPORT 1HD). H Σοφία Υφαντίδουθα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με αξιώσεις, δεδομένης της 8ης θέσης που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του περασμένου Ιουλίου, οπότε έκανε ρεκόρ αγώνων στον ακοντισμό. Θα ακολουθήσει η πρώτη σειρά των 800 μέτρων ανδρών, τα προκριματικά των 100 μέτρων γυναικών, ενώ στις 17.00 θα ξεκινήσουν τα 10.000 μέτρα γυναικών, με την Αλεξία Παππάνα κάνει την παρθενική της εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην εκκίνηση των 20 χιλιομέτρων βάδην (20.30, OTE SPORT 1HD) θα είναι ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ. Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί και στα προκριματικά του μήκους: το νεαρότερο μέλος της αποστολής μας στο Ρίο, τον 18χρονο Μιλτιάδη Τεντόγλου.

Επίσης:

Στις 19.25 συνδεόμαστε με το OTE SPORT 1HD για το τουρνουά της ιστιοπλοΐαςκαι τις συμμετοχές των Αγγελικής Σκαρλάτουκαι Βύρων Κοκκαλάνηστο RS:X γυναικών και ανδρών, αντίστοιχα και των Παύλου Καγιαλήκαι Παναγιώτη Μάντηστα 470.

Στο πόλο ανδρών, η ελληνική ομάδαδιεκδικεί την πρόκριση στην επόμενη φάση και την πρώτη θέση του ομίλου της, με νίκη επί της Βραζιλίας (OTE SPORT 1HD, 01.30).

Οι Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίληςκαι Διονύσης Αγγελόπουλοςδιεκδικούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στους σημερινούς τελικούς της κωπηλασίας,στην τετράκωπο (14.30, OTE SPORT 3HD).

Στις 17.00, ο Ευθύμης Μίταςδοκιμάζει τις δυνάμεις του στα προκριματικά του σκιτ, στην σκοποβολή(OTE SPORT 2HD).

Στις 19.00 (ΟΤΕ SPORT 4HD) πάμε στο κολυμβητήριο του Ρίο για τα 50 μέτρα ελεύθερο γυναικών και την Νόρα Δράκου, τα 1500 μέτρα ελεύθερο ανδρών, τα 4Χ100 μικτή ομαδική γυναικών και ανδρών (θα μας εκπροσωπήσουν οι Κριστιάν Γκολομέεφ. Ανδρέας Βαζαίος. Παναγιώτης Σαμιλίδηςκαι Απόστολος Χρήστου).

Στις 01.10, στο τουρνουά της άρσης βαρών, ο Θεόδωρος Ιακωβίδηςαγωνίζεται στα 85 κιλά ανδρών (OTE SPORT 4HD).

Συνημμένα θα βρείτε σχετικό δελτίο Τύπου, τα ανανεωμένα προγράμματα OTE SPORT 1HD-2HD-3HD-4HD με αλλαγές στο σημερινό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, καθώς και η νέα λίστα μεταδόσεων.

Οι αλλαγές είναι σημειωμένες με κίτρινο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ