MEDIA

Πότε επιστρέφουν οι "Ράδιο Αρβύλα", και με νέα εκπομπή;

Πότε επιστρέφουν οι "Ράδιο Αρβύλα", και με νέα εκπομπή;

Τι ετοιμάζει ο Κανάκης με τους Σερβετά, Κιούση και Παναγιωτόπουλο; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος, με τόσες εξελίξεις σε κάθε τομέα της χώρας, οι "Ράδιο Αρβύλα" έλειψαν από τις… Δευτέρες μας. Πρόσφατα η ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε ότι ανανεώθηκε η αποκλειστική συνεργασία με τον Αντώνη Κανάκη για ακόμη τρία χρόνια, έως το 2021 και υπογραμμιζόταν ότι "η σημαντική αυτή συνεργασία με το δημιουργό των πιο αγαπημένων και ιδιαίτερων τηλεοπτικών προγραμμάτων, η οποία ήδη μετρά 21 δημιουργικά χρόνια, θα αποκτήσει μια επιπλέον διάσταση, αφού ο Αντώνης Κανάκης θα διαμορφώνει τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη φυσιογνωμία αυτής, στο σύνολό της".

Τι ετοιμάζει λοιπόν ο ΑΝΤ1; Κατ’ αρχάς οι "Ράδιο Αρβύλα" με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο επανέρχονται από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου. Σταθερά; Μάλλον όχι, το πλάνο είναι να προβάλλονται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα. Θα δούμε…

Η θεσσαλονικιώτικη παρέα όμως, από την Τρίτη 6 Μαρτίου θα εμφανιστεί και σε νέα εκπομπή, η οποία είναι… αβάφτιστη προς το παρόν και λέγεται ότι θα είναι περισσότερο σχολιαστική και διαδραστική με θέματα της επικαιρότητας. Το όνομα της καινούργιας εκπομπής θα… βαφτιστεί από τους τηλεθεατές.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ