MEDIA

Ποιοι θα λάβουν μέρος στο "Survivor 2018";

Ποιοι θα λάβουν μέρος στο "Survivor 2018";

Σενάρια και ονόματα ενόψει της πρεμιέρας, στις 21 Ιανουαρίου, για το νέο "Survivor" του ΣΚΑΪ.

Στις 21 Ιανουαρίου αναμένεται να αρχίσει το «Survivor 2018» στον ΣΚΑΪ, ένα reality που έφερε μεγάλη τηλεθέαση στον σταθμό και στο Φάληρο ποντάρουν πολλά στον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Παρουσιαστής θα είναι και πάλι ο Σάκης Τανιμανίδης. Οι αιτήσεις για τους παίκτες που θα αποτελέσουν την ομάδα των "Μαχητών" ξεπέρασαν τις 70.000 (!), αναμένεται οι περισσότεροι εξ αυτών να ανακοινωθούν τελευταία στιγμή. Παράλληλα οι ιθύνοντες της εταιρείας παραγωγής Acun Medya επιλέγουν και τους "Διάσημους" του παιχνιδιού.

Χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο, λέγεται ότι στους «Διάσημους» θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Νέρι Καστίγιο, ο τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής, η YouTuber -γνωστή ως «Μικρή Ολλανδέζα»- Δανάη Γεωργαντά, ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, ο παρουσιαστής Δημήτρης Βλάχος, ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός, ο πυγμάχος Μιχάλης Αρναούτης, η μπασκετμπολίστρια Κατερίνα Ηλιάδη, το μοντέλο Όλγα Φαρμάκη, ο κολυμβητής Γιάννης Δρυμωνάκος, ο Ολυμπιονίκης στο τάε κβον ντο Μιχάλης Μουρούτσος, ο ηθοποιός Νάσος Παπαργυρόπουλος και η δασκάλα yoga Νίκη Πετρουλάκη (αδερφή της Ελένης). Επαφές με τον ΣΚΑΪ έχουν κάνει, ακόμα, οι τραγουδίστριες Ελευθερία Ελευθερίου κι Ελένη Χατζίδου.

Η τελευταία προσθήκη φέρεται να ήταν αυτή της Ιωάννας Τούνη λόγω της Ραμόνα Βλαντή: οι δύο τους πρωταγωνίστησαν στο "My Style Rocks" του ΣΚΑΪ, η Ραμόνα αρνήθηκε την πρόταση μιας και δεν μπορεί να φύγει για μεγάλο χρονικό διάστημα από την Ελλάδα και να αποχωριστεί τις δύο ανήλικες κόρες της με αποτέλεσμα τη θέση της να λάβει η Ιωάννα Τούνη που ξεσήκωσε (και) το ανδρικό κοινό με τις εμφανίσεις της…

Σημειωτέον όμως ότι κανένας δεν έχει υπογράψει μιας κι απαιτούνται λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις. Η τελική λίστα των παικτών θα οριστικοποιηθεί σε λίγες ημέρες και αποτελεί ερώτημα αν κάθε ομάδα θα έχει από 12, όπως πέρυσι, ή 14-15 παίκτες. Εξ ου και η πολυμελής λίστα…

Για τους "Μαχητές", ο μόνος που αποκάλυψε ότι θα λάβει μέρος είναι ο Νίκος Μαυρογένης, μηχανικός αυτοκινήτων και το αποκάλυψε μέσω social media.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ