MEDIA

Ποιο κανάλι θα μεταδώσει την Εθνική ομάδα μπάσκετ

Ποιο κανάλι θα μεταδώσει την Εθνική ομάδα μπάσκετ

Τι ετοιμάζει η Cosmote TV για το ΑΕΚ - Ριέκα και το πρόγραμμα μεταδόσεων της Εθνικής μπάσκετ με Μεγάλη Βρετανία και Ισραήλ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

H AEK διεκδικεί την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Europa League και οι συνδρομητές της Cosmote TV, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας, απέναντι στην Ριέκα, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD το βράδυ της Πέμπτη στις 22:05 από το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα, ρεπορτάζ Πάνου Μάλαμα, Ανδρέα Σερεβέτα, Ελενας Παπαδοπούλου και Βιδιάνου Ρούσσου.

Από τις 18:30 θα αρχίσει η εκπομπή με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη, μέσα από την οποία θα ενημερωθούμε γύρω από όλα τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής ενώ θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του Σέρβου αμυντικού της ΑΕΚ, Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος μίλησε για τη μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία της "Ενωσης", αλλά και για την ευκαιρία πρόκρισης που έχει μπροστά της η ομάδα του. Όλα τα ματς της Πέμπτης από το Europa League μεταδίδονται από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV αλλά και λεπτό προς λεπτό.

Στις 21:00 θα γίνει σύνδεση για το pre game από το ΟΑΚΑ με τον Τάσο Κολλίντζα να έχει καλεσμένο τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Ηλία Ατματσίδη. Η εκπομπή θα συνεχιστεί με το… τρίτο ημίχρονο, μετά τη λήξη του αγώνα.

Η Εθνική μπάσκετ στην ΕΡΤ

Μεθαύριο Παρασκευή 24 Νοεμβρίου αλλά και τη Δευτέρα 27 τρέχοντος η Εθνική μας ομάδα ρίχνεται στη… μάχη των προκριματικών του Mundobasket. Και τα δύο παιχνίδια θα καλυφθούν από τη δημόσια τηλεόραση.

Το εκτός έδρας ματς με τη Μεγάλη Βρετανία διεξάγεται την Παρασκευή στις 21:30 με μετάδοση από την ΕΡΤ1 και το ματς με το Ισραήλ τη Δευτέρα στις 17:00 στο Ηράκλειο. Αμφότερα θα περιγράψουν οι Βαγγέλης Ιωάννου και Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ