MEDIA

Ποιες γνωστές γυναίκες βραβεύει η UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Ποιες γνωστές γυναίκες βραβεύει η UNESCO Πειραιώς και Νήσων

H τέταρτη γιορτή τις γυναίκας και οι ξεχωριστές παρουσίες. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει μία γιορτή αφιερωμένη στις γυναίκες. Σημαντικές προσωπικότητες έχουν προσκληθεί προκειμένου να τιμηθεί η γυναίκα στον σύγχρονο κόσμο και η προσφορά της στον εκάστοτε χώρο η καθεμία ξεχωριστά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 19:30 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη (Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν 1). Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ιδρύτρια του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη, κα Μαρίνα Θεοχαράκη.

Την έναρξη θα κηρύξει ο Πρόεδρός του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κος Ιωάννης Μαρωνίτης και στη συνέχεια θα βραβευτούν σημαντικές κυρίες από διάφορους χώρους, όπου η καθεμία έχει ξεχωρίσει στο δικό της.

Τιμώμενα πρόσωπα είναι η δημοσιογράφος και επικεφαλής του ειδησεογραφικού portal Τhe ΤΟC και του γυναικείου portal Woman TOC, Έλλη Στάη, η συγγραφέας Άλκη Ζέη, η marketing director της B&F Δήμητρα Μπιθαρά - Κυριακού, η διεθνώς αναγνωρισμένη λυρική τραγουδίστρια Βάσω Παπαντωνίου, η Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη και η πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF Σοφία Τζιτζίκου.

Τη λαμπερή γιορτή θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μπάγια Αντωνοπούλου. Το μουσικό αφιέρωμα θα γίνει από την παιδική χορωδία "Καλλιτεχνήματα" σε διεύθυνση Μαρίας Μιχαλοπούλου. Στο πιάνο η Μαριάννα Σπυράκου

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην Επίσημη Ανακήρυξη του “Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018" και στην επέτειο των 20 χρόνων από την ίδρυση του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ