MEDIA

Ποια ματς του Champions League θα δούμε τηλεοπτικά;

Ποια ματς του Champions League θα δούμε τηλεοπτικά;

Το «Millennium Stadium» του Cardiff είναι το μέρος στο οποίο ονειρεύονται να βρεθούν οι 32 ομάδες, στο τέλος της διαδρομής που ξεκινά αυτήν την εβδομάδα. Τα κανάλια OTE SPORT του ΟΤΕ TV μας μεταφέρουν κάθε βήμα της διαδικασίας που θα οδηγήσει στον πρωταθλητή του φετινού UEFA Champions League, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, στις 21.45 κάθε Τρίτη και Τετάρτη.

Μαζί με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, την Τρίτη 13/9 στις 20.00, ξεκινά στο ΟTE SPORT 2HD η εκπομπή UEFA Champions League Show, με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο. Αυτή την Τρίτη, καλεσμένος στο στούντιο του OTE TV θα είναι ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης. Στις 20.00 θα γίνει η παρουσίαση των «μονομάχων» και αναφορά στις αλλαγές που έχουν στα ρόστερ τους. Στις 21:00 ο Μιχάλης Τσόχος θα μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα και από τα 8 γήπεδα για να μάθουμε τις ενδεκάδες και όλα τα απαραίτητα στοιχεία των αγώνων. Στις 21.45 θα ξεκινήσει η μετάδοση των αναμετρήσεων και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν εκτενή highlights, ψηφιακή ανάλυση των σημαντικών φάσεων και πλούσιο ρεπορτάζ από το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Άρσεναλ.

Ο Στέφανος Αβραμίδης ταξίδεψε στο Παρίσι για το Παρί Σεν Ζερμέν – Αρσεναλ. Τα άλλα ματς της Τρίτης σπικάρουν οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος (Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ), Σωτήρης Κωσταβάρας (Μπαρτσελόνα-Σέλτικ), Μάνος Σπανόπουλος (Ντινάμο Κιέβου-Νάπολι), Αποστόλης Πάνος (Βασιλεία-Λουντογκόρετς), Τόλης Χριστοφοράκης (Μπενφίκα-Μπεσίκτας), Αλκης Τσαβδαράς (Μπάγερν-Ροστόφ) και Πάνος Μάλαμας (Αϊντχόφεν-Ατλέτικο). Δείτε όλο το πρόγραμμα των μεταδόσεων.

Την Τετάρτη (επίσης όλα στις 21:45) περιγράφουν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος το Γιουβέντους-Σεβίλλη, ο Λάμπρος Μπαλάφας το Λιόν-Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο Δημήτρης Ξαρλής το Πόρτο-Κοπεγχάγη, ο Σωτήρης Κωσταβάρας το Μπριζ-Λέστερ, ο Πέτρος Δριτσάκος το Λέγκια-Ντόρτμουντ, ο Πάνος Βόγλης το Ρεάλ Μαδρίτης-Σπόρτινγκ, ο Δημήτρης Τσακίρης το Τότεναμ-Μονακό και ο Άλκης Τσαβδαράς το Λεβερκούζεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ