MEDIA

Πλήθος κόσμου για το τελευταίο "αντίο" στον Γιάννη Καψή

Η νεκρώσιμος ακολουθια του δημοσιογραφου Γιάννη Καψή στο Α' Νεκρροταφείο, τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Η νεκρώσιμος ακολουθια του δημοσιογραφου Γιάννη Καψή στο Α' Νεκρροταφείο, τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Το "ύστατο χαίρε" είπαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον Γιάννη Καψή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο για το «ύστατο χαίρε» στον Γιάννη Καψή. Η κηδεία του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, δημοσιογράφου και πολιτικού έγινε δημοσία δαπάνη έπειτα από απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη.

"Αποχαιρετούμε έναν πραγματικό πατριώτη που άφησε το αποτύπωμά του τόσο στην πολιτική ως στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου όσο και στη δημιοσογραφία ενώ υπήρξε αγωνιστής της Δημοκρατίας" ανέφερε σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. «Συμμετέχω κι εγώ στη θλίψη της οικογένειας για την απώλεια ενός μεγάλου Έλληνα» δήλωσε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

"Ήταν επιφανής της δημοσιογραφίας, ήταν άνθρωπος καλός, έζησε βέβαια σε ένα κλίμα ΠΑΣΟΚ που ήταν διεφθαρμένο αλλά εκείνος διέφερε σε μεγάλο βαθμό και δεν είχε αναμειχθεί σε σκάνδαλα" είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Το "παρών" στην κηδεία έδωσαν μεταξύ άλλων και ο συνοδοιπόρος του στο ΠΑΣΟΚ Αντώνης Λιβάνης, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του, ο Κώστας Λαλιώτης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο Φώτης Κουβέλης, ο Χρήστος Πρωτόπαππας και Γιώργος Βουλγαράκης, ο Γιάννης Μανιάτης, η Άννα Διαμαντοπούλου, η Μαρία Δαμανάκη, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Αντρίκος Παπανδρέου, πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και πολλοί δημοσιογράφοι.

Παρών και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Βαρδινογιάννης, όπως και ο δημοσιογράφος και διευθυντής της εφημερίδας "Καθημερινή", Αλέξης Παπαχελάς.

Στεφάνια απέστειλαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η βουλή των Ελλήνων, το υπουργείο Εξωτερικών, η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας, ο Αντώνης Λιβάνης, η εφημερίδα "Τα Νέα", η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά, o Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιώργος Μπόμπολας, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος κ.ά.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ