MEDIA

Πλήρωσε την πρώτη δόση ο Σαββίδης

Πλήρωσε την πρώτη δόση ο Σαββίδης

Η εταιρεία Dimera Media του Ιβάν Σαββίδη κατέβαλε το ποσό των 20,5 εκατ. ευρώ για την πρώτη δόση, ενώ ολοκληρώθηκε ο έλεγχος πόθεν έσχες.

Η εταιρεία Dimera Media του Ιβάν Σαββίδη κατέβαλε την πρώτη δόση του τιμήματος για την τηλεοπτική άδεια. Ο Σαββίδης είναι και ο πρώτος επιλαχών μετά την απόσυρση από τον διαγωνισμό της εταιρείας Καλογρίτσα, και κατέθεσε το ποσό των 20,5 εκατ. ευρώ, ενώ νωρίτερα ολοκληρώθηκε ο έλεγχος πόθεν έσχες.

Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν, έκανε τη δήλωσή του πράξη, καθώς ήδη από τη Δευτέρα, όταν και αποσύρθηκε η πλευρά Καλογρίτσα είχε δηλώσει έτοιμος ανά πάσα στιγμή να καταβάλει το ποσό της πρώτης δόσης .

Συνάμα, παραμένει ανοιχτό το εάν ο κ. Σαββίδης θα συνεργαστεί με κάποιο από τα κανάλια που δεν έλαβαν άδεια ή θα να ξεκινήσει νέο κανάλι από την αρχή.

Η απόφαση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου με την οποία ο Σαββίδης ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής της τέταρτης τηλεοπτικής άδειας δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αναφέρει:

« Εγκρίνεται το υπ' αρ. 28/30/9/2016 Πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για τη χορήγηση τεσσάρων (4) αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευθυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), με το οποίο ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής για μία (1) από τις τέσσερις (4) δημοπρατηθείσες άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής λεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition) η εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED» έναντι τιμήματος 61.500.000 ευρώ (εξήντα ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ).

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ