MEDIA

Πιο… σέξι η τηλεόραση

Πιο… σέξι η τηλεόραση

Η πρεμιέρα της νέας εκπομπής «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα στη Nova και η επάνοδος για τα «Μαστορέματα» στον ΣΚΑΪ με Ηλία Καραντωνίου και Εύα Θεοτοκάτου. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Τα «Μαστορέματα» κάνουν πρεμιέρα με τον διαμορφωτή χώρων Ηλία Καραντωνίου και την παρουσιάστρια- μουσική παραγωγό Εύα Θεοτοκάτου την Κυριακή 14 Μαΐου στις 16:45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Ηλίας δείχνει πώς να φτιάξετε ένα έπιπλο για την τηλεόραση σας, μεταμορφώνει τρία μέτρα χαλκοσωλήνα σε ένα στυλάτο επιτραπέζιο φωτιστικό κι ένα laptop stand. Στη συνέχεια φτιάχνει μία βάση στήριξης για το λάστιχο ποτίσματος, χρησιμοποιώντας δύο υλικά. Η Εύα δείχνει τρόπους να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, αλλά και πώς να δημιουργήσετε γεωμετρικά σχήματα στον τοίχο σας ενώ συναντά τον τσαγκάρη Στράτο Σίμου, ο οποίος με πολλή αγάπη και μεράκι φτιάχνει χειροποίητα ανδρικά παπούτσια, για όλους αυτούς που θέλουν να προσθέσουν μία δόση πολυτέλειας στην εμφάνισή τους.

Πιο… σέξι η τηλεόραση


Η νέα εκπομπή «Real taLK» με παρουσιάστρια την εντυπωσιακή Κατερίνα Λάσπα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Novalifε, την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 22.30 και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα. Η εντυπωσιακή Κατερίνα Λάσπα συναντά σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένες γυναίκες, επιτυχημένες, αμφιλεγόμενες, εκκεντρικές, πολυδιάστατες, μαχητικές, γοητευτικές, πεισματάρες, πρωτοπόρες και πάνω απ’ όλα πραγματικά ενδιαφέρουσες.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής η Κατερίνα Λάσπα υποδέχεται τη Χρυσή Ολυμπιονίκη στο αγώνισμα των 100 μέτρων μετ' εμποδίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης (1992) και σημερινή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου. Η κορυφαία και πολυβραβευμένη αθλήτρια που θαύμασαν εκατομμύρια κόσμου στον πλανήτη θα μιλήσει στην εκπομπή «RealtaLK», στην Κατερίνα Λάσπα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τα πρόσωπα και τα γεγονότα που την καθόρισαν και την ενέπνευσαν.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ