MEDIA

"Pick N' Roll" με… 3D!

"Pick N' Roll" με… 3D!

Το "Pick N' Roll" φιλοξενεί αφιέρωμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Καλεσμένος στο στούντιο, ο αρχηγός του Πανιωνίου, Βαγγέλης Σακελλαρίου. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βραβεύτηκε από την Α.Ε. Χολαργού για την προσφορά του στο μπάσκετ και ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης και 9 φορές πρωταθλητής Ελλάδος μίλησε στον Βασίλη Σκουντή, ο οποίος παρουσίασε την εκδήλωση, για τη ζωή του μετά την απόσυρση από την αγωνιστική δράση.

Οι συνδρομητές της Cosmote TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσα είπε ο 37χρονος θρύλος του μπάσκετ στο "Pick N’ Roll" της Τρίτης 23/1, στις 20.00 (Cosmote Sport 4HD).

Μέσα από την εκπομπή, θα δούμε επίσης συνέντευξη του σκόρερ της Κύμης, Ταντ Μακ Φάντεν, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της Cosmote TV, κάνοντας ειδική αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο Σπανούλης είναι μύθος στην Ελλάδα και είναι ο αγαπημένος μου παίκτης", "Ο Γιάννης είναι εκπληκτικός παίκτης και θα είναι ο διάδοχος του ΛεΜπρον Τζέιμς".

Στο πρόγραμμα του "Pick N’ Roll" ανήκει όπως κάθε εβδομάδα η παρουσίαση των τελευταίων επιτευγμάτων του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, μαζί και με όλες τις πληροφορίες για όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε ξεχωριστό θέμα για τον Χέιγουορντ Γουόρκμαν, διαιτητή του ΝΒΑ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στη θεαματικότερη λίγκα μπάσκετ τη δεκαετία του '90, οπότε έπαιξε και στην Ευρώπη και βρέθηκε αντίπαλος του Άρη των Γκάλη-Γιαννάκη.

Στο στούντιο της COSMOTE TV θα βρίσκεται ο αρχηγός του Πανιωνίου, Βαγγέλης Σακελλαρίου, για να σχολιάσει την επικαιρότητα και τη νίκη των "κυανέρυθρων" επί του Ρεθύμνου.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ