MEDIA

Πήρε Πορτογαλία η Nova!

Πήρε Πορτογαλία η Nova!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για το νέο πρωτάθλημα που θα μεταδίδεται από τα κανάλια Novasports

Τα δικαιώματα μετάδοσης του πορτογαλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου απέκτησε, αργά απόψε, η Nova. Μετά την κατάκτηση του φετινού Euro από την Πορτογαλία, η Primeira Liga υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις. Σπουδαίες ομάδες όπως η πρωταθλήτρια Μπενφίκα των Μήτρογλου και Σάμαρη, η Πόρτο και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θα παραταχθούν και φέτος στο γήπεδο των καναλιών Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναρπαστικές αναμετρήσεις που θα κριθούν στις λεπτομέρειες για την κατάκτηση του τίτλου της σεζόν 2016-2017.

Θυμηθείτε τον χάρτη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τη σεζόν 2016-17 .

H αρχή στις μεταδόσεις είναι από αυτό το Σαββατοκύριακο 20-21/8 με τους αγώνες της Σπόρτινγκ και της Πόρτο, καθώς και το τεστ της Αρούκα πριν το ταξίδι της στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό αγώνα των play offs για το UEFA Europa League, ο οποίος θα προβληθεί επίσης αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την υπηρεσία NovaGO.

Το πρόγραμμα μεταδόσεων:

Σάββατο 20/8, 20:15 Πάσος Φερέιρα-Σπόρτινγκ, Novasports 2

Σάββατο 20/8, 22:30 Πόρτο-Εστορίλ, Novasports 2

Κυριακή 21/8, 20:00 Αρούκα-Νασιονάλ Μαδέιρα, Novasports 2

Δευτέρα 22/8, 22:00 Μπράγκα-Ρίο Άβε, Novasports 1

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ