MEDIA

Πέθανε ο Κώστας Εφήμερος…

Πέθανε ο Κώστας Εφήμερος…

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση του πρόωρου θανάτου του…

Σε ηλικία μόλις 42 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο εκδότης του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού δικτύου «The Press Project» Κώστας Εφήμερος. Η σύζυγός του Γρανέτα Καρατζά έγραψε στο Facebook: «Ο Κώστας μου έφυγε πριν δύο ώρες. Ημασταν πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ».

Ο Κώστας Εφήμερος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και το 2008 είχε υποστεί έμφραγμα. Ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Εκτός από το «The Press Project» ήταν ιδιοκτήτης της εταιρίας πληροφορικής Bitsn Bytes. Ήταν μέλος των European Center for Press and Media Freedom, International Press Institute, Osservartorio Balcani and Caucaso for Media Freedom και συνεργάτης του Wikileaks. Ήταν επίσης παραγωγός και μέλος της συγγραφικής ομάδας της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «Ανασκόπηση». Το 2011 οργάνωσε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ Debtocracy.

Διατηρούσε καθημερινή ραδιοφωνική και εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή, ενώ αρθρογραφούσε συστηματικά και συμμετείχε στο ερευνητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του «The Press Project».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ