MEDIA

Πέντε λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις το 2o Game Changer in Sports

Πέντε λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις το 2o Game Changer in Sports

Το κορυφαίο αθλητικό συνέδριο Game Changer in Sports έρχεται στις 30 Μαΐου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να βρεθείς κι εσύ εκεί.

Το πρώτο Game Changer in Sports που διοργανώθηκε πριν περίπου ένα χρόνο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και παράλληλα έθεσε προς συζήτηση όλα τα "καυτά" θέματα που αφορούν τον αθλητισμό. Ένα χρόνο μετά, το 2ο Game Changer in Sports είναι γεγονός με ακόμη περισσότερες ενότητες, αλλά και ομιλητές.

Η 24MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ., διοργανώνει το 2ο συνέδριο για τον Αθλητισμό της σειράς Game Changer, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία! Γιατί όμως πρέπει να βρεθείς και εσύ εκεί; Υπάρχουν πέντε αρκετά καλοί λόγοι που θα σε πείσουν.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Στο φετινό συνέδριο θα φιλοξενηθούν σημαντικές προσωπικότητες και ειδικοί του αθλητισμού οι οποίοι αναμένεται να θέσουν προς συζήτηση κύρια ζητήματα που αφορούν τον κλάδο όπως οι στρατηγικές που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω δυναμική ανάπτυξή του στη χώρα μας, καθώς και τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται διεθνώς για την αθλητική βιομηχανία μέσω των εφαρμογών της ψηφιακής τεχνολογίας.

Πέντε λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις το 2o Game Changer in Sports

Επιπλέον, θα συζητήσουν για τη σχέση των brands με τον αθλητισμό, την αναζήτηση βέλτιστων πρακτικών, την καταναλωτική συμπεριφορά των φιλάθλων και το πώς διαμορφώνονται αντίστοιχα τα αθλητικά δρώμενα. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα παρουσιαστεί και ένα αφιέρωμα σε μία λαμπρή σελίδα του ελληνικού αθλητισμού, την επικράτηση της ελληνικής εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ του ’87 και τη θέση στην οποία βρίσκεται το ελληνικό μπάσκετ 30 χρόνια μετά.

ΛΑΜΨΗ ΑΠΟ NBA ΚΑΙ MILWAUKEE BUCKS

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Nick Monroe, Digital Communications Manager των Milwaukee Bucks, που θα ταξιδέψει στην Αθήνα αποκλειστικά για το Game Changer in Sports.

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo in action during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, April 8, 2017, in Philadelphia. The Bucks won 90-82. (AP Photo/Chris Szagola)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo in action during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, April 8, 2017, in Philadelphia. The Bucks won 90-82. (AP Photo/Chris Szagola) AP

Ο άνθρωπος που διαχειρίζεται την "εικόνα" και το brand name της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον "ψηφιακό κόσμο", θα εξηγήσει μεταξύ άλλων πως το ελληνικό κοινό έστειλε με τις ψήφους του στα social media τον Greek Freak ως starter στο All-Star Game του ΝΒΑ!

Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το 2017 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ. Κι αυτό γιατί συμπληρώνονται ακριβώς 30 χρόνια από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού το 1987. Δεν γινόταν λοιπόν να μην υπάρχει ειδική ενότητα για την επέτειο του Ευρωμπάσκετ στο κορυφαίο αθλητικό συνέδριο.

Πέντε λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις το 2o Game Changer in Sports

Στο πάνελ του Game Changer in Sports θα βρεθούν οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας, Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας και Νίκος Φιλίππου οι οποίοι θα μιλήσουν για το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον του εθνικού μας σπορ.

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Το συνέδριο θα ανοίξουν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, καθώς και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Από τις σημαντικότερες ομιλίες είναι εκείνη του Κώστα Κατσουράνη, πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004, πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Παναθηναϊκού και ΑΕΚ και νυν Τεχνικού διευθυντή της Παναχαϊκής, ο οποίος θα μιλήσει για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Γιώργος Κ. Στράτος, Πρόεδρος της Super League θα απαντήσει στο ερώτημα ποιος είναι ο δρόμος ανάπτυξης που θα ακολουθήσει η ομοσπονδία στα επόμενα χρόνια.

Τις νέες τάσεις στον τομέα του αθλητισμού θα παρουσιάσουν στο κοινό του συνεδρίου κορυφαίοι εκπρόσωποι του χώρου όπως οι: Peter Weber, Διευθύνων Σύμβουλος της IRIS (Intelligent Research in Sponsorship), Δημήτρης Παπάζογλου, Designer & Διευθυντής Δημιουργικού, Andrea Valadé, Nielsen Sports Leader, Business Development Europe, της Nielsen, Ευάγγελος Καραπέτσας, Συνιδρυτής & Διευθυντής Δημιουργικού της Another Circus, αλλά και ο κορυφαίος μάνατζερ στο μπάσκετ Miodrag Raznatovic, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της BeoBasket.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ

Το ραντεβού για το δεύτερο Game Changer in Sports θα δοθεί στις 30 Μαΐου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Και ποιος δεν θέλει να βρεθεί σε αυτό το μέρος; Το πεντάστερο ξενοδοχείο είναι ένα ιστορικό ορόσημο στην καρδιά της Αθήνας, ακριβώς δίπλα από την Πλατεία Συντάγματος. Με μαγευτική θέα στη μοναδική Ακρόπολη, τη Βουλή, τον καταπράσινο Λόφο του Λυκαβηττού ή το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, προσφέρει μια ασύγκριτη προοπτική της μυθικής ιστορίας της Αθήνας.

Πέντε λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις το 2o Game Changer in Sports

Mε πάνω από 1.100 τ.μ. μοναδικού λειτουργικού χώρου, αποτελεί την απόλυτη επιλογή για εκλεπτυσμένες επαγγελματικές συναντήσεις. Το κορυφαίο αθλητικό συνέδριο δεν θα μπορούσε να μην διεξαχθεί στο κορυφαίο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Μεγάλος Χορηγός του συνεδρίου είναι η εταιρεία Stoiximan.gr. Υποστηρικτές η Eurobank, η Globe One Digital, η Sportradar και η IRIS (Intelligent Research in Sponsoring). Επίσημος Αερομεταφορέας της εκδήλωσης είναι η AEGEAN. Αρωγός η Digitribe Mediahouse. Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι η Direction Business Network με τα Adbusiness, BusinessNews.gr, Advertising.gr. Επίσης το Sport24 και το Sport24 radio 103,3, καθώς και το περιοδικό All Star Basket.

Ακόμα το σκέφτεσαι; Κλείσε θέση τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ