MEDIA

Πέντε… euroματς σε τρία κανάλια, live οι κληρώσεις!

Πέντε… euroματς σε τρία κανάλια, live οι κληρώσεις!

Η κάλυψη των κρίσιμων επαναληπτικών στα προκριματικά Champions και Europa League από ΟΤΕ, Nova και ΑΝΤ1. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

H στήλη του Mediaρχη σας ενημέρωσε πρώτα, ταχύτατα και έγκαιρα για το τι συμβαίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των επαναληπτικών σε Champions και Europa League και, πριν… πάει διακοπές, παραθέτει αναλυτικά τους τρόπους κάλυψης.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται στη… μάχη την Τετάρτη (3/8). Το ΠΑΟΚ – Αγιαξ μεταδίδεται στις 21:30 από το Novasports 2 σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη.

Το Χάποελ – Ολυμπιακός ξεκινά νωρίτερα, στις 21:00, με μετάδοση από τον ΑΝΤ1 σε περιγραφή του απεσταλμένου Δημοσθένη Γεωργακόπουλου ο οποίος πόσταρε νωρίτερα, σήμερα, την εν λόγω φωτό με λεζάντα « Μπερ Σεβά... Μία πόλη, ένας απέραντος θερμοσίφωνας!!!». Άδικο δεν έχει!

Πέντε… euroματς σε τρία κανάλια, live οι κληρώσεις!

Με την ευχή να προκριθούν και οι πέντε, λοιπόν! Την Παρασκευή (5/8) να μπουν στις κληρώσεις όσες περισσότερες ομάδες γίνεται… Η κλήρωση των play offs του Champions League ξεκινά στις 13:00 και αυτή του Europa League στις 14:00 με τον OTE TV να τις μεταδίδει σε σχολιασμό των απεσταλμένων Χρήστου Σωτηρακόπουλου και Αντρέα Παλομπαρίνι.

ΥΓ. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ