MEDIA

Πάσχα στις 2 Απριλίου και ξανά... “Ιησούς”!

Πάσχα στις 2 Απριλίου και ξανά... “Ιησούς”!

Προσοχή: δεν είναι πρωταπριλιάτικο: στο Λιδωρίκι θα γιορτάσουν το φετινό Πάσχα... αύριο, 2 Απριλίου! Και πότε θα δούμε “Ιησού από τη Ναζαρέτ” στον ΑΝΤ1. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Οι Λιδωρικιώτες θα γιορτάσουν το Πάσχα δύο εβδομάδες νωρίτερα. Δεν κάνουμε πλάκα. Αύριο, Κυριακή θα γίνουν στο χωριό τα γυρίσματα του επεισοδίου με θέμα «Πάσχα στο Λιδωρίκι» της εκπομπής «Από τόπο σε τόπο» που παρουσιάζει ο Χρήστος Μυλωνάς για το Κανάλι της Βουλής! Τοπικοί σύλλογοι μάλιστα καλούν τον κόσμο να πάρει μαζί του ντόπια προϊόντα όπως τραχανά, μέλια και τυροκομικά!

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Συνάμα, το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της από το τηλεοπτικό κοινό έρχεται και φέτος τη Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1, από Μ. Τετάρτη έως και Μ. Σάββατο, στις 20.00.

Ο «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι μια συμπαγής, ολοκληρωμένη σειρά, σκηνοθετημένη από τον κορυφαίο δημιουργό, Φράvκo Τζεφιρέλι. Έχει αναγνωριστεί ως μια από τις σπουδαιότερες θρησκευτικές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης, και μεταξύ άλλων, έχει βραβευτεί με Emmy Award.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ