MEDIA

Πάσχα με Sport24 Radio και… μπάλα

Πάσχα με Sport24 Radio και… μπάλα

Ο Νίκος Μποζιονέλος καταγράφει τη μιντιακή επικαιρότητα, που μεταξύ άλλων έχει μπάλα μετά μουσικής στον Sport24 Radio 103,3.

Την Κυριακή του Πάσχα διασκεδάστε παρέα με τον Sport24 Radio στους 103,3.

Ετοιμαστείτε για γλέντι, χορό, διασκέδαση, γιατί την Κυριακή του Πάσχα, ο Sport24 Radio θα σας ανεβάσει στα τραπέζια.

Στις 10:00 το πρωί, ο Αντώνης Κυρίκος θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τον οβελία και εν μέσω ενημέρωσης θα προσφέρει τους πρώτους μεζέδες. Από τις 12:00 ως τις 17:00, ο Θανάσης Κρεκούκιας θα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για όσα συμβούν! Μετά τις 17:00 για καλή χώνεψη χρειάζεται μπαλίτσα και η δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού, μέχρι τα μεσάνυχτα θα σας ταξιδέψει παντού! Sport24 Radio 103,3 γιατί όλοι εμείς εδώ, ξέρουμε να περνάμε καλά παίζοντας πάντα δυνατά.

Και η Forthnet για άδεια

Σχεδόν η πλειονότητα των σημερινών ιδιοκτητών τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, επιχειρηματίες που μπαίνουν για πρώτη φορά στην αγορά αυτή, αλλά και η Forthnet θα διεκδικήσουν τις νέες τηλεοπτικές άδειες. Η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο διαγωνισμό και να συνδυάσει κανάλι ελεύθερης λήψης με τη συνδρομητική τηλεόραση της Nova.

Η μάχη τίτλου στη La Liga, μόνο στον ΟΤΕ TV

Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής La Liga ουδείς είναι σε θέση να πει με πάσα βεβαιότητα, σε ποια χέρια θα καταλήξει το φετινό τρόπαιο. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV είναι οι κερδισμένοι του τεράστιου ανταγωνισμού που υπάρχει στην ισπανική λίγκα, καθώς είναι και οι μόνοι που μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια τι θα κάνουν οι διεκδικητές του τροπαίου, στα εναπομείναντα ματς!.

Πάσχα με Sport24 Radio και… μπάλα


Το Μεγάλο Σάββατο στις 21:30 η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα θα επισκεφτεί τη Σεβίλλη, για να συναντήσει την Μπέτις, η ισόβαθμή της Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενήσει τη Ράγιο Βαγιεκάνο, επίσης Σάββατο, στις 19:15 ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Σοσιεδάδ, το Σάββατο στις 17:00. Και τα τρία ματς live από το OTE Sport 2.

Ο Ελληνας της Ferrari στον OTE TV

Ο ΟΤΕ TV και η εκπομπή "Grand Prix", με τον Αντρέα Παλομπαρίνι εξασφάλισαν μία ακόμα ενδιαφέρουσα συνέντευξη, την οποία θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την Κυριακή του Πάσχα στις 13.00, στο OTE Sport 5. O Dr. Ιωάννης Κιτσοπανίδης, υπεύθυνος εξέλιξης κινητήρα στο μονοθέσιο της Ferrari μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του OTE TV και στον Γιάννη Μάριο Παπαρόπουλ και αποκαλύπτει στους συνδρομητές των καναλιών ΟΤΕS port την καθημερινότητα ενός στελέχους μιας εκ των κορυφαίων ομάδων.

Δεκαετής ανανέωση Eurosport με World Snooker

Το Eurosport, μέλος του ομίλου της Discovery, υπογραμμίζει τη θέση του ως το «Σπίτι του Σνούκερ» στην Ευρώπη μέσω της κάλυψης όλων των σπουδαίων τουρνουά σνούκερ, συμπεριλαμβανομένου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, για το διάστημα των σεζόν 2016/17 έως 2025/26. Η συμφωνία αποτελεί μια επέκταση των αποκλειστικών ευρωπαϊκών δικαιωμάτων των 18 τουρνουά του World Snooker Tour, των προκριματικών των World Ranking Event και των προκριματικών του World Snooker Championship στο Σέφιλντ.

Πάσχα με Sport24 Radio και… μπάλα


Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ, ο Peter Hutton, Διευθύνων Σύμβουλος του Eurosport, δήλωσε: “Το σνούκερ διαθέτει μερικούς από τους πιο ενθουσιώδεις φαν και αποτελεί κύριο μέρος του προγράμματος του Eurosport από την πρώτη μετάδοση στο κανάλι το 2003. Το Eurosport αποτελεί έναν ισχυρό συνεργάτη στην αύξηση της δημοτικότητας του αθλήματος στην Ευρώπη, προβάλλοντας τις καλύτερες διοργανώσεις, παρέχοντας εξειδικευμένες μεταδόσεις και εξαιρετικές νέες εκπομπές όπως το “The Ronnie O’Sullivan Show”».

Το ντέρμπι Πόρτο - Σπόρτινγκ στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το διήμερο Μ. Σάββατο 30 Απριλίου – Κυριακή του Πάσχα 1η Μαϊου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το ντέρμπι Πόρτο – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας κι άλλους έξι συναρπαστικούς αγώνες από το γαλλικό, το ολλανδικό, το πορτογαλικό και ρωσικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Το ντέρμπι της Primeira Liga μεταδίδεται το M. Σάββατο στις 20:30 από το Novasports 2 ενώ το Σ/Κ θα μεταδοθούν επίσης αγώνες όπως οι Αγιαξ - Τβέντε και Λοκομοτίβ Μόσχας – Σπαρτάκ Μόσχας.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ