MEDIA

Παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία στο Ραδιόφωνο 24/7

Παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία στο Ραδιόφωνο 24/7

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κήρυξε παράνομη και καταχρηστική την 24ωρη απεργία στο Ραδιόφωνο 24/7. Ανταγωνιστικά συμφέροντα πίσω από τις πρωτόγνωρες μεθοδεύσεις.

Παράνομη και καταχρηστική κηρύχθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η 24ωρη απεργία που πραγματοποιήθηκε στο Ραδιόφωνο 24/7 την Τετάρτη 27 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, δεν τηρήθηκε η νόμιμη προθεσμία προειδοποίησης προκήρυξης της απεργίας.

Είναι εμφανές, ότι η προσπάθεια ενδυνάμωσης του ενημερωτικού της ραδιοφώνου υπονομεύεται από ανθρώπους σίγουρα εκτός της 24MEDIA, για ιδιοτελείς σκοπούς και ανταγωνιστικά συμφέροντα, λόγω της δυναμικής του Ομίλου που αυξάνεται διαρκώς.

Είναι χαρακτηριστικό αυτή της υπονόμευσης, ότι στη συνέλευση εργαζομένων του Ραδιοφώνου 24/7 που είχε στόχο την προκήρυξη 24ωρης απεργίας, δεν κλήθηκαν παραπάνω από τους μισούς εργαζομένους και τουλάχιστον 9 μέλη της ΕΣΗΕΑ, τα οποία αποτελούν το βασικό κορμό του προγράμματος και της δημοσιογραφικής λειτουργίας του Ραδιοφώνου 24/7.

Η συνέχιση, προσήλωση και ακόμα μεγαλύτερη εδραίωση της φιλοσοφίας που έφτασε την 24MEDIA στην κορυφή αποτελούν μοναδική επιλογή προς την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της.

Η 24MEDIA με 15 χρόνια πορείας στα ελληνικά media και ξεκάθαρα πρωταγωνιστικό ρόλο ως ο μεγαλύτερος ψηφιακός όμιλος, συνεχίζει να είναι σταθερά συνεπής στις υποχρεώσεις της προς τους εκατοντάδες εργαζομένους της και τους ασφαλιστικούς φορείς, κάτι που είναι πλέον είδος προς εξαφάνιση στα ελληνικά ΜΜΕ.

Photo Credits: Φραντσέσκα Γιαϊτζόγλου - Watkinson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ