MEDIA

Παπαδόπουλος: "Για 3 χρόνια αποκλειστικά η Euroleague στη Nova"

Παπαδόπουλος: "Για 3 χρόνια αποκλειστικά η Euroleague στη Nova"
WWW.IMAGEPRO.GR

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος μιλώντας στο περιθώριο της εκπομπής "Super Euroleague" χαρακτήρισε σπουδαία βραδιά την αποψινή για το ελληνικό μπάσκετ λόγω της πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Final Four, ενώ αναφέρθηκε και στην αποκλειστική κάλυψη της Euroleague για τα επόμενα 3 χρόνια από τα κανάλια της Nova.

" Σήμερα είναι μία σπουδαία βραδιά τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για το Ελληνικό μπάσκετ, καθώς για μία ακόμη χρονιά θα υπάρχει Ελληνική συμμετοχή στοFinalFourτηςEuroleague. Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και κυρίως τους παίκτες του Ολυμπιακού που κατάφεραν να προκριθούν στοFinalFourτης κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ.

Με τηνEuroleagueέχουμε μακρόχρονη συνεργασία την οποία επεκτείναμε, και έτσι τα επόμενα 3 χρόνια θα καλύπτουμε αποκλειστικά όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, η οποία έχει γίνει ακόμα πιο συναρπαστική με το νέο σύστημα διεξαγωγής της. Η εγγυημένη συμμετοχή των δύο καλύτερων Ελληνικών ομάδων εξασφαλίζει το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων που από την επόμενη σεζόν και μέχρι το 2020, θα παρακολουθούν τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ αποκλειστικά στα κανάλια τηςNova".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ