MEDIA

ΠΑΟΚ, η χρυσή δεκαετία απόψε στο Novasports Stories!

ΠΑΟΚ, η χρυσή δεκαετία απόψε στο Novasports Stories!

Λέβινγκστον, Ίβκοβιτς, Στογιάκοβιτς και άλλοι! Οι αναμνήσεις, στο αποψινό (22/2) ντοκιμαντέρ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Μπορεί ο Κλιφ Λέβινγκστον να μην κατέκτησε τίτλο στη σύντομη θητεία του με τον ΠΑΟΚ, όμως κανείς δεν θα ξεχάσει τα βροντερά του καρφώματα. Ο ίδιος δεν θα ξεχνά τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, που δεν τον άφηνε να πίνει τις αγαπημένες του κόκα κόλες!

Απόψε, Τετάρτη βράδυ στις 22:00, ξαναζήστε στο Novasports Stories την χρυσή για τον "δικέφαλο του Βορρά", δεκαετία των '90s, με τελικούς, τρόπαια, απογοητεύσεις και θριάμβους! Από το θρίαμβο της Ναντ στο κλάμα του Μπάνε στη Γενεύη, το πρωτάθλημα του '92 και την πίκρα του Final 4 του '93, ως τον θρίαμβο της Τεργέστης και τα κύπελλα Ελλάδας το '95 και το '99!

Το νέο κανάλι Novasports Stories συνεχίζει να γράφει ιστορία με τις μεγάλες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού και είναι αφιερωμένο στις ομάδες που άφησαν εποχή, στους αθλητές και στους προπονητές που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και στις στιγμές που έγραψαν ιστορία.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ