MEDIA

ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ στον Sport24 Radio!

ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ στον Sport24 Radio!

Πώς θα καλύψει ο Sport24 Radio 103,3 τους αγώνες των εκπροσώπων μας στο Europa League, πώς θα καλυφθούν τηλεοπτικά τα ματς και τι... θηλυκό μεταδίδει το Eurosport; Απαντά ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Europa... Greece, μέρος 2ον αύριο, Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου. Το Θέλτα - Παναθηναϊκός μεταδίδει στις 20:00 το OTE Sport 2 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου, την ίδια ώρα το OTE Sport 4 καλύπτει το Σλόβαν Λίμπερετς - ΠΑΟΚ σε περιγραφή Μιχάλη Μελισσίδη και στις 22:05 το OTE Sport 3 δείχνει το Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη.

Ακούστε και τους τρεις αγώνες από τον Sport24 Radio 103,3 αλλά και το sport24radio.gr διότι... #paizeidynata. Τον αγώνα του Παναθηναϊκού περιγράφει από το Βίγκο ο Μπάμπης Τσιμπίδας. Την ίδια ώρα, ο Σάββας Τζομπάνογλου περιγράφει από το Λίμπερετς τον αγώνα του ΠΑΟΚ ενάντια στη Σλόβαν. Και, με το που λήξουν, γραμμή στο Καραϊσκάκη για το παιχνίδι του Ολυμπιακού σε περιγραφή Διονύση Βερβελέ, σχόλιο Παντελή Διαμαντόπουλου και ρεπορτάζ Γιώργου Περπερίδη, Αλέξη Βιρβίλη, Λευτέρη Αμπατζή και Θανάση Ζαχάκη.

Αύριο η βραδιά είναι γεμάτη από μεταδόσεις Europa League στον ΟΤΕ ( δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα) ενώ το OTE Sport 1 μεταδίδει "Λεπτό προς Λεπτό" όλα τα ματς. Ξεχωρίζουν τα Μάντσεστερ Γ. – Ζόρια σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου, Φενερμπαχτσέ – Φέγενορντ σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη, Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ραπίντ Βιέννης σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και Σεντ Ετιέν - Αντερλεχτ σε περιγραφή Τόλη Χριστοφοράκη.

Καλεσμένος ο Τάκης Λεμονής

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, συνεχίζεται στην ΕΡΤ με την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου ( όλα τα άλλα αποψινά ματς μεταδίδονται από τον OTE TV). Στην pre game εκπομπή με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή θα είναι καλεσμένος ο Τάκης Λεμονής.

Ελλάδα - Ισπανία στην ΕΡΤ3

Η ΕΡΤ3 μεταδίδει τον πρώτο αγώνα της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών, στο πλαίσιο των μπαράζ για την προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, στις 21:00, στην πόλη Λας Πάλμας των Κανάριων Νήσων, με αντίπαλο την Εθνική Ισπανίας. Στην περιγραφή του αγώνα είναι ο Δημήτρης Μπουμπουγιατζής. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών U17 στο Eurosport

Η ραγδαία ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην σπουδαία δουλειά των ομάδων και των ομοσπονδιών στις Ακαδημίες τους. Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής φανερώνονται σε διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 17 ετών το οποίο θα προβληθεί live και αποκλειστικά από τα κανάλια του Eurosport και την υπηρεσία Eurosport Player. Από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, πολλά από τα σημαντικότερα ταλέντα του κόσμου θα βρεθούν στην Ιορδανία, όπου θα διεξαχθεί η 5η έκδοση του Παγκόσμιου Κυπέλλου κάτω των 17 ετών.

Οι 32 αναμετρήσεις του τουρνουά θα φιλοξενηθούν σε 3 πόλεις και 4 διαφορετικά γήπεδα, με τον τελικό της 21ης Οκτωβρίου να είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο της πόλης Άμαν. Πολλές παίκτριες από όσες σήμερα πρωταγωνιστούν σε συλλογικό αλλά και εθνικό επίπεδο διεκδίκησαν στο παρελθόν τον συγκεκριμένο τίτλο, με τα ονόματα της Mana Iwabuchi από την Ιαπωνία και της Γερμανίδας Dzsenifer Marozsán να ξεχωρίζουν.

Καμία από τις 16 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση της διοργάνωσης δεν έχει κατακτήσει περισσότερες από μία φορά το τρόπαιο, κάτι που θα έχουν την ευκαιρία να το πετύχουν μόνο οι δύο από τις τέσσερις νικήτριες του παρελθόντος, η Ιαπωνία (2014) και η Βόρεια Κορέα (2008), καθώς τόσο η Γαλλία όσο και η Νότια Κορέα δεν κατάφεραν να προκριθούν.

Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο "Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα" (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3.

FB page Νίκος Μποζιονέλος, Τwitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ