MEDIA

ΠΑΟ - Μπάρτσα και Μπασκόνια - ΟΣΦΠ στη Nova

ΠΑΟ - Μπάρτσα και Μπασκόνια - ΟΣΦΠ στη Nova
EUROKINISSI SPORTS

Παναθηναϊκός Superfoods – Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια – Ολυμπιακός στη Nova. Από την Web TV της ΕΡΤ η ρεβάνς του Ολυμπιακού για το EuroCup Γυναικών. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Οι ελληνοϊσπανικές… μάχες των «αιωνίων» στην EuroLeague αλλά και όλοι οι αγώνες της 17ης αγωνιστικής, μεταδίδονται όπως πάντα από τη Nova με τα ματς Παναθηναϊκός Superfoods - Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια - Ολυμπιακός να δεσπόζουν.

Τα αθλητικά κανάλια της Nova, καλύπτουν κάθε εβδομάδα όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μέσα από την εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο, με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτούς καλεσμένους.

Αύριο, Πέμπτη μεταδίδονται στις 21:00 το Παναθηναϊκός Superfoods – Μπαρτσελόνα από το Novasports 1 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου, στις 21:05 το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάμπεργκ από το Novasports 4 σε περιγραφή Νικήτα Αυγουλή, στις 21:45 το Βαλένθια – Φενερμπαχτσέ από το Novasports 2 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα και στις 21:45 το Αρμάνι Μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το Novasports 3 σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Μεθαύριο, Παρασκευή, μεταδίδονται στις 19:00 το Χίμκι – Ρεάλ Μαδρίτης από το Novasports 1 σε περιγραφή Νικήτα Αυγουλή, στις 19:30 το Εφές – Ερυθρός Αστέρας από το Novasports 3 σε περιγραφή Δημήτρη Καρύδα, στις 20:00 το Ζαλγκίρις – Ουνικάχα Μάλαγα από το Novasports 4 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου και στις 21:30 το Μπασκόνια – Ολυμπιακός από το Novasports 2 σε περιγραφή Χρήστου Καούρη.

Από την Web TV της ΕΡΤ η ρεβάνς του Ολυμπιακού για το EuroCup Γυναικών

Την προηγούμενη εβδομάδα τα κορίτσια του Ολυμπιακού έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην οκτάδα τoυ EuroCup στο μπάσκετ, επικρατώντας με 65-60 της Τζιρόνα, στον πρώτο αγώνα για τους «16». Η ρεβάνς στην Καταλωνία διεξάγεται αύριο, Πέμπτη 11/1 στις 21:00 και θα μεταδοθεί live από την Web TV της ΕΡΤ (μέσω του ert.gr).

Η Εθνική Ελπίδων σε live streaming

Το telesport.gr θα προβάλλει αύριο, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στις 15:00 «ζωντανά» το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων (U20) με αντίπαλο τη Σλοβακία από το Δημοτικό Στάδιο Σπάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας του Αντώνη Νικοπολίδη για τους επίσημους εντός έδρας αγώνες με το Σαν Μαρίνο (22/3) και την Τσεχία (27/3) για την προκριματική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ