MEDIA

«Πανστρατιά» στο Καραϊσκάκη, κυκλοφορίες και… πρόεδρος!

«Πανστρατιά» στο Καραϊσκάκη, κυκλοφορίες και… πρόεδρος!

Τι ετοιμάζεται στον Sport24 Radio 103,3 για το Ολυμπιακός – Αρσεναλ (υπερπαραγωγή!), τα… κολπάκια της ΕΠΟ, κυκλοφορίες αθλητικών και νέο προεδρείο στην ΕΣΗΕΑ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Ο Mediaρχης… παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 !

C(l)opy paste

Χθες η στήλη αποκάλυψε τη συμφωνία επέκτασης της Premier League με τον OTE TV για ακόμη τρία χρόνια (2016-19). Γράφτηκε, αργότερα, παντού αλλά ουδείς ανέφερε την πηγή. Εποχή του c(l)opy paste, γαρ…

Πανστρατιά στον Sport24 Radio για το Καραϊσκάκη!

Η πιο μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού στο Champions League είναι η αυριανή με το παιχνίδι κόντρα στην Αρσεναλ.

Εξ ου και στον Sport24 Radio 103,3 θα γίνει… πανστρατιά! Διονύσης Βερβελές και Ηρακλής Αντύπας στην περιγραφή, Παντελής Διαμαντόπουλος στο σχόλιο και στο ρεπορτάζ οι Αλέξης Βιρβίλης, Γιώργος Περπερίδης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Θοδωρής Ρούσσος, Βασίλης Τεμπέλης και Σταύρος Γεωργακόπουλος! Δεν θα μείνει τίποτε… όρθιο!

«Πανστρατιά» στο Καραϊσκάκη, κυκλοφορίες και… πρόεδρος!
INTIME SPORTS

Τηλεοπτικά, το μεγάλο παιχνίδι μεταδίδεται και από τον OTE TV μέσω του OTE Sport 2 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα, αλλά και από την ΕΡΤ1 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη. H pre game εκπομπή του ΟΤΕ θα ξεκινήσει από τις 20:00 με ρεπορτάζ, τελευταία νέα και live συνδέσεις με Λονδίνο (περιγράφει το Τσέλσι – Πόρτο ο Χρήστο Σωτηρακόπουλος) και με Ρώμη (περιγράφει το Ρόμα – ΜΠΑΤΕ ο Μάνος Σπανόπουλος) ενώ θα υπάρξει και αφιέρωμα στο… 100% που έχει σε νίκες ο Ολυμπιακός σε… τελικούς, τελευταίας αγωνιστικής, στο Καραϊσκάκη. Η pre game εκπομπή της ΕΡΤ θα ξεκινήσει στις 21:00 σε παρουσίαση Ιωσήφ Νικολάου και Περικλή Μακρή με καλεσμένους τους Αλέκο Αλεξανδρή και Γιώργο Λημνιάτη.

Ανοιγμα προσφορών... κεκλεισμένων των θυρών!

Κι όμως. Διότι η λέξη «διαύγεια» δεν θα βρει ποτέ απήχηση στην ΕΠΟ. Ιδού το γιατί, στο ρεπορτάζ του Αλέξη Πλατή.

Κυκλοφορίες εφημερίδων

Αναλλοίωτη η κατάσταση την προηγούμενη εβδομάδα (την Πέμπτη δεν κυκλοφόρησαν, ελέω απεργίας) με «Φως» και «SportDay» να οδηγούν την κούρσα.

Πανελλαδικά Τρίτης 1/12: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 5.630, SPORTDAY 5.140, LIVE SPORT 3.380, GOAL NEWS 3.370, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2.800, ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2.250, ΓΑΥΡΟΣ 2.080, ΠΡΑΣΙΝΗ 1.600, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡA 740, ΓΑΤΑ 520. ΣΥΝΟΛΟ 27.510.

Πανελλαδικά Τετάρτης 2/12: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 5.830, SPORTDAY 5.090, LIVE SPORT 4.200, GOAL NEWS 3.700, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2.870, ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2.450, ΓΑΥΡΟΣ 2.200, ΠΡΑΣΙΝΗ 1.480, ΓΑΤΑ 900, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡA 660. ΣΥΝΟΛΟ 29.380.

Πανελλαδικά Παρασκευής 4/12: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 6.420, SPORTDAY 5.640, LIVE SPORT 4.080, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 3.900, GOAL NEWS 3.740, ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2.810, ΓΑΥΡΟΣ 2.150, ΠΡΑΣΙΝΗ 1.510, ΓΑΤΑ 940, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡA 670. ΣΥΝΟΛΟ 31.860.

Συμβαίνει…

«Πανστρατιά» στο Καραϊσκάκη, κυκλοφορίες και… πρόεδρος!


Γκάφα από το CNN με τον Μπαράκ Ομπάμα πρόεδρο της… Βενεζουέλας.

Ο Σον Τζέιμς αποκαλύπτεται

Απόψε στο «Pick & Roll» (20:00, OTE Sport 4HD) με τον Βασίλη Σκουντή, ο Σον Τζέιμς δίνει την πρώτη του συνέντευξη επί ελληνικού εδάφους. Ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού μιλάει στον Άρη Μπάρκα για τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του, για την θητεία του στην Μπιλμπάο δίπλα στον Γιώργο Μπόγρη, αλλά και για τις μεγάλες στιγμές που έζησε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρέα με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Καλεσμένος στο στούντιο ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

Φουλ βόλεϊ…

…και αυτή την εβδομάδα στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου τους αγώνες Άρης - Ολυμπιακός και Κηφισιά – Φοίνικας Σύρου για την εμβόλιμη 8η αγωνιστική και Σαββατοκύριακο 12-13/12 τις αναμετρήσεις Ηρακλής - ΠΑΟΚ και Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League. Η εκπομπή για το βόλεϊ, «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, θα προβληθεί (και) την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 19:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr, θα μεταφέρει τα πάντα γύρω από το πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος, θα αναλύσει τις φάσεις κάθε αγωνιστικής με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Δώσε βήμα στον λαό (όχι όμως στον ίδιο)

Εξελέγη -επιτέλους- προεδρείο στην ΕΣΗΕΑ

Με ψήφους 7 έναντι 4, το 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα, ύστερα από διαβουλεύσεις έξι μηνών. Οι επτά ψήφοι υπέρ του νέου προέδρου Σταμάτη Νικολόπουλου της «Συσπείρωσης Δημοσιογράφων» προήλθαν ύστερα από συμφωνία έξι παρατάξεων της Αριστεράς, του Κέντρου και της Δεξιάς. Η προηγούμενη πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, έλαβε τέσσερις ψήφους, δηλαδή μόνο από τους συμβούλους της κεντροδεξιάς παράταξής της «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι», η οποία είχε πάρει την πρωτιά στις εκλογές (του Ιουνίου) της Ενωσης με 1.202 ψήφους και 4 έδρες (Μ. Αντωνιάδου, Μ. Διόγος, Δ. Κοτταρίδης, Χρ. Μαζανίτης). Για τις άλλες θέσεις του προεδρείου (γραμματέας, α' και β’ αντιπρόεδροι και ταμία) ψηφιστήκαν αντίστοιχα οι Νανά Νταουντάκη, Δημήτρης Τσαλαπάτης, Χρ. Κυρίτσης και Δ. Κοτταρίδης.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

«Πανστρατιά» στο Καραϊσκάκη, κυκλοφορίες και… πρόεδρος!


Ανδριάνα Ζαρακέλη, επειδή το «Αποκαλυπτικό δελτίο» του Extra έχει και ποιότητα και ομορφιά.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ