MEDIA

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ακόμη ένα μεγάλο ντέρμπι "Παίζει Δυνατά" στον Sport24 Radio 103,3

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ακόμη ένα μεγάλο ντέρμπι "Παίζει Δυνατά" στον Sport24 Radio 103,3
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη στιγμή που όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου περιμένουν με αγωνία το derby του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στον Sport24 Radio 103,3 είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου η καρδιά της μπάλας χτυπάει στη Λεωφόρο και ο Sport24 Radio 103,3 αναμένεται να κλέψει την παράσταση. Από το πρωί θα ταξιδέψουμε στις παλιές ιστορίες των δυο μονομάχων, παρέα με τον Αντώνη Κυρίκο. Στις 12:00 έρχονται οι προβλέψεις των παραγωγών του Sport24 Radio και από τις 14:00 και μετά ακολουθεί το -προσαρμοσμένο στο παιχνίδι - πρόγραμμα του σταθμού.

Από τις 14:00 ως τις 16:00 ο Ηλίας Ευταξίας και ο Θοδωρής Ρούσσος αναλαμβάνουν το ζέσταμα και μπαίνουν σε ρυθμούς Λεωφόρου.

Στις 19.30 ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και ο Μπάμπης Τσιμπίδας θα μεταδώσουν τον μεγάλο αγώνα καθώς θα ακολουθήσει και πλούσιο ρεπορτάζ από τους ρεπόρτερ του σταθμού που θα βρίσκονται εντός του γηπέδου της Λεωφόρου.

Ο Άκης Δημακός αναλαμβάνει με το φινάλε και σχολιάζουν ζωντανά, οι Παντελής Διαμαντόπουλος, Γιάννης Καραλής, Γιάννης Σερέτης, Αντώνης Τσακαλέας Βαγγέλης Πρωτόπαπας, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Σάββας Τζιομπάνογλου!

Από τα μεσάνυχτα, ο Ηρακλής Αντύπας και ο Κώστας Γκόντζος, σας περιμένουν για κουβεντούλα μέχρι να βαρεθείτε.

Όλα τα μεγάλα ντέρμπι της Super League “Παίζουν Δυνατά” στον Sport24 Radio 103,3.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ