MEDIA

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με… Μάνταλο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο διεθνής άσος λίγες ημέρες θα συνομιλήσει με τον Γιάννη Καραλή από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

O αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, θα είναι καλεσμένος την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στην εκπομπή "Ώρα των Πρωταθλητών" που θα προβληθεί από τις 16:00 στο Novasports1HD με παρουσιαστές τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη.

Ο διεθνής άσος λίγες ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2022 με την "Ένωση", θα συνομιλήσει με τον Γιάννη Καραλή από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας "Απόστολος Νικολαΐδης" για όλα τα τεκταινόμενα λίγο πριν την σέντρα του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Το pregame του ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ξεκινά την Κυριακή 19Νοεμβρίου από τις 16:00 στο πλαίσιο της εκπομπής «Ώρα των Πρωταθλητών». Ο Γιάννης Καραλής μεεκλεκτούς καλεσμένους, θα μεταφέρει το παλμό και θα βάλει τους φίλους του ποδοσφαίρου στο κλίμα του ντέρμπι.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 19:30 στο Novasports1HD η απευθείας μετάδοση του μεγάλου αγώνα με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο των καναλιών της Nova να μεταφέρουν τα πάντα από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Το ντέρμπι μεταδίδεται σε περιγραφή τουΗλία Βλάχου και του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη, Μανώλη Βογιατζάκη, Βασίλη Κωνσταντόπουλου, Γιώργου Αργυρόγλου και Αποστόλη Νταλούκα.

Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι θα ακολουθήσει στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» και στο Novasports1HD το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και σε μαγνητοσκόπηση από το Novasports2HD, την Κυριακή 19Νοεμβρίου στις 00:00.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ