MEDIA

Παίζουμε… Ελλάδα με ντέρμπι και πρεμιέρα βόλεϊ στη Nova

Παίζουμε… Ελλάδα με ντέρμπι και πρεμιέρα βόλεϊ στη Nova

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Αρης – ΠΑΟΚ και άλλα πολλά! Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Τα ντέρμπι της Super League διαδέχονται το ένα το άλλο και τα κανάλια Novasports ετοιμάζονται για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το τριήμερο Σάββατο 22 Οκτωβρίου – Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, το μεγάλο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Όλες οι αναμετρήσεις, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO.

Η αρχή είναι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 16:00, με την αναμέτρηση ΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης που θα μεταδοθεί από το Novasports3HD σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι Πλατανιάς - Ξάνθη. Στην περιγραφή θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και στο ρεπορτάζ ο Διονύσης Στρούμπος. Στις 20:30 το Novasports2HD θα προβάλει το παιχνίδι ΑΕΚ - Πανιώνιος σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη και Γιώργου Βασιλείου.

H συνέχεια είναι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και στις 16:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα Ηρακλής - Ατρόμητος σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Αποστόλη Λάμπου. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports5HD ο αγώνας Λεβαδειακός - Παναιτωλικός σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα, ενώ την ίδια ώρα το Novasports2HD θα προβάλει το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Κωστή Μπότσαρη, Γιώργου Αργυρόγλου, Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Απόστολου Νταλούκα. Για την παραγωγή του ντέρμπι, θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 20 κάμερες, μεταξύ αυτών sky κάμερα, ultra high speed, 2 super slow motion, ασύρματη steady cam, ώστε οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του ντέρμπι από νωρίς μέσα από την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με την κάλυψη της πορείας των πούλμαν των δύο ομάδων από το ξενοδοχεία που θα καταλύσουν οι αποστολές έως το «Γ. Καραϊσκάκης», όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. Τέλος, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 19:30 θα καλυφθεί από το Novasports1HD ο αγώνας Βέροια - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Νίκου Τζουάννη. αα

«Παίζουμε Ελλάδα» με καλεσμένο τον Γ. Χ. Γεωργιάδη

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά, σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις έδρες», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από τις 19:30 στο Νovasports2HD οι συνδρομητές θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και αμέσως μετά το τέλος και του παιχνιδιού των 20:30, θα συνεχιστεί στο Novasports2HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον και Άγγελο Στυλιάδη τον Αντώνη Καρπετόπουλο να αναλύουν όλο τον απόηχο από τους τρεις αγώνες που άνοιξαν την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου από τις 17:00 στο Novasports1HD οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα και στις 18:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από το Novasports1HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί από το Novasports1HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα. Καλεσμένος στο στούντιο της Nova στην Κάντζα, θα είναι ο παλαίμαχος άσος Γιώργος Χ. Γεωργιάδης που θα σχολιάσει τον αγώνα. Επίσης, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 23:00 θα προβληθεί από το Novasports24HD η εκπομπή «Best of Super League» με όλα τα στιγμιότυπα από την 8η αγωνιστική.

Τέλος, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στο Novasports1HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που θα ολοκληρώσει την 8η αγωνιστική της Super League, θα ακολουθήσει στις 21:30 η συνέχεια της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ και ολόκληρη η 3η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League…

στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές το διήμερο Σάββατο 22 Οκτωβρίου – Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης – ΠΑΟΚ και τις αναμετρήσεις Δόξα Λευκάδας – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός Superfoods – Κόροιβος Αμαλιάδας. Παράλληλα, θα δουν και άλλες τέσσερις αναμετρήσεις λεπτό προς λεπτό στο πλαίσιο της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» για την 3η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Οι φίλοι του μπάσκετ θα μπουν στο κλίμα των αγώνων το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στο Novasports2HD, όπου θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 16:00 θα ξεκινήσει στο Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr η κάλυψη του αγώνα Δόξα Λευκάδας - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη, ενώ στις 17:00 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Λαύριο DHI - Τρίκαλα BC Aries σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα, Απόλλων Πατρών Carna – Ρέθυμνο Cretan Kings σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου, Κολοσσός H Hotels – Προμηθέας Πατρών σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη, Κύμη Seajets – ΑΕΚ σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Στις 19:15 έρχεται η ώρα του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης – ΠΑΟΚ που θα καλυφθεί από το Novasports3HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα. Τέλος, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 17:00 θα προβληθεί από το Novasports3HD και ηχητικά από το Novasports.gr ο αγώνας Παναθηναϊκός Superfoods – Κόροιβος Αμαλιάδας σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου.

Η πρεμιέρα της Volley League και «Στο Φιλέ» με σχολιαστή Κουρνέτα

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 18:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports2HD τον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική της Volley League. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Πανταζίδης. Επίσης, η εκπομπή για το βόλεϊ, «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, θα προβληθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 19:00 από το Novasports1HD, από την υπηρεσία NovaGO και από το Web TV του Novasports.gr. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ γύρω από το πρωτάθλημα της Volley League, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Σε ειδικό ρόλο ο παλαίμαχος βολεϊμπολίστας, Βασίλης Κουρνέτας, θα αναλύει όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο των φιλέ.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ